glassigt.

mh, självklart så glömmer jag mina oth boxar hemma.. vi hade alldels för brottom för att hinna till Ica, och köpa glass!  var där 2 min innan dem stängde. där de stog en vakt. kom först inte in. men efter lite så kom jag in :) dom efter mig fick därimot inte komma in. ibland har man tur eller vadå=)) så nu  sitter ja här med min älskade glass;)  och saknar min älskade alexander.ett himlans tjat om det va. jag vet. men är man kär så är man! juste min mobil kan inte ta emot sms.. blir så trött när telefoner krånglar..

oh lalala

oh idag gick tiden snabbt. övningskörde sen.. gick galant. nu ska ni ta och lyssna på min låt här.gammal men bra!
sen så åkte vi och köpte mat på vega. så nu sitter ja här. ska snart hem till Jessica. vet inte om det blir en satc eller oth kväll? eller kanske är de nått annat bra på tv. får kika. hm.. ne de va inge speciellt. eller kl 00:00 är de en gammal film som heter Loser. har sett den förut har ja för mig. och jag börjar ju kl 13. i morgon så.. jaja nu ska ja till Jessica efter ja ha kikat i lite bloggar. har tappat de nu när ja har haft en datafri helg. men ja är så nyfiken så nu ska ja in på dem.. eller faktiskt bara mina stammbloggar just nu jnorelius eevelinaengström och maggaroshaka. dom tre filurerna hade ja mer än gärna velat sett i helgen.. men hoppas ja får göra det till power meet? nu måste ja kila puss!

datafri helg.

ihelgen har jag inte suttit vid datorn alls. Har bott hos alexander som  har flyttat in i sin nya lägenhet. jätte fint! såhar han inte hunnit koppla in internet, jaja. Han åkte precis härifrån, saknar han redan.. så nu kan ja inte somna om. skulle kunna sova 2 timmar till. men nu är ja klar pigg iallafall. börjar jobba kl 13. så skönt me halv dagar! antingen jobbar jag 13-18 eller 10-15. hel dagarna är sluut. i veckan jobbar ja bara 3 dagar, skönt. men resten så ska ja ha fullt upp med annat. sen så snart är semester ju! hoppas ja får hitta på nå kul då. Nu ska ja hoppa ner i sängen och kika på våra bästa år. haha! de har ju följt mej sen ja var 7 år. har inte sett de nu på några månader men man kommer ju in i det lika lätt. nån som vet vad som har hänt?  men men hörs sen nu ska mamma ha datorn, och de börjar åska, hejs.

godnatt

idag har jag knappt suttit vid datorn alls, så harinte kunnat skriva något, men det kan ju bli så ibland. tråkigt... men nu sitter jag här hos min älskling som kom till Västerås idag! som för tillfället har försvunnit någonstnas.ska snart sova, ska jobba 10-18 i morgon.. puh.hel dag. ser inte fram emot de. speciellt när jag ska sova med den jag tycker om mest i hela världen! och att vakna halv nio i morgon bitti och gå ifrån honom kommer ju ta emot. men får ju träffa honom efter ja jobbat klart:) hoppas dagen går snabbt. nu ska vi sova så jag orkar upp imorgon! går ju i vanliga fall och lägger mig runt 22-23 så nu är klockan aldeles för mycket. godnatt sötnötar.


du får mig att må så bra. v

arg.

i morse vakna jag tidigt eftersom jag gick och la mig tidigt.. åkte iväg och handlade innan ja började jobba. köpte mig ett linne och en skinnjacka. känndes att jag var i behov av det. känndes som en bra dag., sen bar de iväg till jobbet de va då min älskade dag börja.. stapla upp massa skor på varandra, och sen så välte ju såklart dem. ja plockar argt upp dem och försöker tänka posetivt. när jag sen har ner dem igen! där gick min gräns.. gick ut och skulle drämma igen dörren som självklart åker på hela min fot som har hammnat under dörren. min dag var förstörd, för att hålla humöret uppe någelunda så köte jag ett par skor. skönt! sen kom mamma och pappa kom och hämta mig och jag skulle köra till Coop. de gick bra ! tills ja skulle köra hem.. genom en rondell då ja får motorstopp på motorstopp och bildar längre och längre kö.. säkert en mil. på 3 sek har jag orsakat detta.. och på mina 200 försök att desperat få igång biljävlen så hamnar ja längre och längre ut på de andra bilarnas utfart. de blir kaos i mitt huvud. och ja drabbas av panik vilket även mina föreldrar gör. tillslut kom ja iväg... och nu sitter jag här hemma och bara inväntar mina dubbellektioner i morgon. jag ser verkligen fram emot dem?
åh älskade dag. 

någon frågade var ja klippte. och de är på salong wow, på stan..  där ja får vara lite närsomhelst  :)  

nu ska jag krypa ner i  sängen och kolla på satc. börjar bli vana.. men har man börjat så.. sen efter de kommer ja väll slockna. men ja lovar jobb och körkort de tar på krafterna. börjar känna mig som en kärring. tur är de att jag är ledig heela helgen lång.

godnatt

allsång på skansen var ju lite av en besvikelse. usch ja. men hoppas de blir bättre nästa tisdag! just nu sitter  jag har har precis tagit mig en dusch. funderar på att gå och lägga mig nu. har blivit så trött om kvällarna.. men vecka 28 allså om 2 veckor är jag helt ledig hela veckan! en veckas sommarlov inkommer inom kort.. härligt. undrar bara vad man ska hitta på för kul då. På fredag kommer Alexander hit till Västerås och ska flytta sina grejer för att sen  flytta in till en egen liten lägenhet.. och han är kvar här hela helgen. ska bli skönt. har ju vant mig att bo med han över hela midsommar och allt. så nu är det ju lite ensamt. men snart är det fredag. på lördag blir det stan-vandrig. ska också in på salongen och klippa! de börjar ju klia  lite i fingrarna nu.. har inte klippt på  länge.. vilket kan bero på att ja inte har nå saxar just nu ju.. och nästa helg är det ju power meet. och de är en stor dag för mig då! om de är posetivt eller negativt att den stora dagen eller stunden som är lite avgörande ligger på årets mest trafikerande helg återstår väll bara att se. men men nu ska jag gå och lägga mig. har ju jobb som väntar på mig i morgon . godnatt!


snart tar jag en kökssax och klipper med de här funkar inte.. kan inte skolan sätta igång snart!?
nog för att jag aldrig har mått så bra med rygg och axlar på ett bra tag.. men de skiter jag i just nu.


ledig

Nu är jag ledig resten av dagen! sköönt. ska nog bädda ner mig och forsätta med satc. haha låter så fult med den förkortningen men ja alla andra säger ju så. och ja med nu!  men just nu skulle gärna sätta mig på nått flyg härifrån behöver semester nu nu nu! föresten så börjar mitt älskade program som ja följt ja jag vetinte hur många år i kväll!
allsång på skansen får inte missa det! skulle gärna vara där men de är ju inte så bra väder så kanske inte. inte så bra artister som ska vara med heller.. haha ja har stenkoll. men ja skiter i dem... de är ju känslan och stämmningen. haha någon som är på? nästa vecka ska de bli upp mot 27 grader igen! heja! i morgon börjar jag klockan 12 och då får jag min lön. och jag vill bara ner på stan. åh har inte varit där på år och dagar känns det som. shoppingsuget börjar komma krypandes.. nu ska jag göra någon nytta. hörs sen


sex and the city


finns det nån bättre serie? nupp.  eller jo onetreehill.. men de här är näst bästa iallafall enligt mig.
nu ska jag avsluta dagen med lite maraton i Sex and the city. hade ju ett litet maraton med Jessica i går kväll men ja slockna efter 4-5 avsnitt. så nu ska jag kika vidare. vi hörs i morgon godnatt puss.

ticktack kan sommaren gå snabbare?

jag tror man kommer in i sånna svackor i bland när man inte orkar bry sig om bloggen. Och jag tror ja är inne i en sån nu.. haha ja vet själv hur de e när man följer någons blogg så uppdateras dom aldrig. men ja har ju inte tid. fullt upp med jobb och ja vet inte vad. i dag har jag jobbat 8½ timme. de tog på krafterna. men de gick endå snabbt. i morgon är ja ledig! men ja ska till körskolan 07.40. ja får aldrig "ledigt" tror jag. sen har ja körlektion igen 13.20 sjukt drygt?. nu den här kvällen ska ja ägna mej åt körning. ovanligt va? åh ska bli så jäävla skönt när den här skiten är färdig. tycker synd om de som har de här kvar. om man nu inte har väldigt lätt före här med bilar såklart. nej just nu känner jag att ja skulle klara mej finemang med en ny cykel bara. då är ja inte någon större fara heller för folket eller mej själv. (vilket jag är nu.)

Just nu vill jag bara att sommaren ska vara över.. då är ju förmodligen körkortet klarat.. och jobbet. och de blir då en helt ny start på allt! har inte fattat att jag ska bo i Stockholm riktigt. men har en riktigt häärlig klass (vilket jag fick intryck av iaf.)
så de kommer nog bli grymt bra! kan inte tiden gå  lite snabbare?


tillbaka till verklighetenigen då!

Mm.. så var man hemma igen då från stugan.. har vart skönt att få komma ifrån lite. har vart ledig 2 hela dagar. och kunde inte ha spenderat dom på ett bättre sett än med alexander har verkligen saknat dig .. men men åkte därifrån halv 10 imorse och de blev direkt färd till jobbet.. puuuuuuuh va trött ja var. mitt jobb är verkligen inte roande alltid. Nu ska jag hem till Jessica och ha Sex and the city maraton. orkar inte skriva nå mer just nu. hörs sen puss




tack för helgen sötnos!

dan före dan

i morgon äre midsommar. samma skit väder som varje år. kommer i håg för några år sen när de snöa. jaja börjar vänja mig med varm maj och resten skitsommar. har nyss kommit från jobbet. nu ska ja till körskolan och efter de så pyser vi iväg till stugan ju! ha de bra ! hörs på söndag puss.

godnatt!


nu ska jag gå och lägga mig.
hörs i morgon innan jag åker till stugan och får
träffa min sötnos!
natti.

haha kul jobb va?


haha mina vänner tänkte bara tipsa om den snygga gummistövel vi säljer på jobbet det är
Conbverts Rain Star.. allså inte Converse All-Star .. passa på dom går åt! haha
sånt här som roar mig om dagarna =) puss på mitt älskade jobb!

hallo

igår hade jag fullt upp och idag har jag med haft det, körskola , jobb och stan! allt gick suveränt! va inne å kika på tatueringsstudio om tider idag också ! såg mycket ljust ut! tider fanns det gott om! Ingen som vill tatuera sig samtidigt kanske? jaja men snart äre ju fotboll med.. hoppas dom vinner då! =) inte för ja bryr mig så grymt mycket om fotboll men iaf. de är ju endå Sverige! imorgon blire jobb till 2 sen körskola sen åker vi till stugan... ska bli kul att träffa min kusin som e lika gammal som mig som ja inte har träffat på iallafall 5 år(?) jaja hoppas de blir bra.. sen har dom köpt en sån jätte ful hund som ja kommer me få träffa haha. sen på Fredag kommer alexander dit också från nyköping. kommer nog bli en lugn och skön helg iallafall! :)  mys.

snuttan har intagit första parkett till fotbollen! hejja!


sån här snygging har dom införskaffat sig haha personligen tycker ja det liknar en hygiena (hur de nu stavas.)

jobbdag-

har nyss kommit från jobbet jobbade ju 12-15  idag.. puh. haha bara 3 timmar men iaf. har inte kommit in i det här än.. men timmarna gick snabbt idag. och i morgon är jag ju ledig. nu är det stor städing som gäller.

godnatt!

godnátt
 idag blir det tidigt.
kommer inte in på msn heller..
och datorn hänger sig hela tiden
hörs i morgon!
av

kväll

hm vart ingen övningskörning inte.. vräkte ju ner.. inte så lockande.. sen så e ja trött med. har pratat me världens bästa kille i 2 timmar i telefon i stället. vi skulle bestäma midsommar. men efter 2 timmar så har vi ännu inte kommit fram till det.. men de blir bra bara jag får träffa dig! i morgon ska min syster komma hem från Grekland.. har besällt lite dricka och kate moss parfymen. mumma. kommer ju tänka lite extra på min lilla olja då eftersom de e hon som har lärt mig det. sen ska min syster gå på premiären i sthlm på sex and the city. så avis. nån som vill gå på den? så ja kommer inte få träffa henne förns på onsdag. då e jag ju ledig med. Vad ska man göra då?
juste va inne på magic lines idag.. skulle boka tid haha närmsta var december. japp! men hoppas de fixar sig på något annat sett för innan dess så ska den va där.


dagens

hej.
idag har jag vart på  körskolan..lite segt när man inte har kört på ett tag. men behöver lite uppdatering.. ska snart ha uppkörning också, får hoppas man klarar sig. efter de så åkte jag raka vägen till jobbet.. haha sjukt att vissa personer verklige undviker att hälsa när de kommer in i butiken. ingången är smal och man går förbi kassan men endå så går deras huvud helt åt andra hållet, haha så elakt när man ska vara trevlig och hejja glatt ju..
men nu ska ja äta! sen ska jag ut och köra med pappa.. hårdträning nu dom här kvällarna... heja sanna


  så usch för otrevliga männsikor som bara kollar bort.

posh och helena

- "Även om ytan polerats så finns det inte mycket till personlig stil och någon stilförebild à la Posh Beckham lär Helena Seger inte bli."

läste det nyss på aftonbladet men klart hon är, det är ju Sveriges egna stjärn-fru! vem älskar henne inte? tycker inte om Victoria Beckham och har aldrig gjort det.. men helena älskar ja! haha vem vill inte se ut sådär när man är 37år? haha go helena!






 och me de säger ja godnatt! =)

haha årets skämt?



 va inne på diggi-listan på p3. och e det ett skämt? hahaha

bra låtar
MIMS - Did you Wrong
carola - Sanna vänner
Alex- beautiful

tips om du inte vet va du ska lyssna på haha.. sköna låtar!
bag in the box

kväll

haha hallå.. den här kvällen har jag absolut int gjort någonting bara tagit de lugnt me min lilla latte.
har snokat runt lite på olika bloggar och hittade en ny, kissies.se. så kul och se alla "bloggerskor" som hatar
varandra. i de här fallet hon & blondinbella. lite roande är de ju... i morgon är det körskola 10.10 och sen jobb 12-15 skönt bara 3 timmar.. efter de vet ja inte vad som händer.


helgen igår idag

hallå bloggen hejhej sanna här haha!
igår vart de ännu en grymt  kul kväll öltältet, karusellerna och sjökrogen.. tack allihoppa! vart lite väl mycket. och sen så glömde jag både klockan  och att jag skulle jobbba idag. så ja kom väll hem runt 3. och de va inte allt för kul att jobba. men det var de värt. grym helg iaf! men nu blir  det att ta lugnt ett bra tag! hoppas alexander blir frsk från sin körtelfeber så att man får träffa dig nästa helg.
nu ikväll blir det bara en lugn kväll tror jag. tänkte kolla lite oth. efter alla karusell åk så e jag lite öm. och sen  har  jag tapppat miljoner skokartonger över huvudet idag så de e med lite ömt. hööörs sen puss


igår idag

fan va sur jag blir! timbuktu var i självaste västerås!!! och självklart ska jag missa det som vanligt..
men får väll se honom snart hoppas jag ! me and oljan på spaning efter våran lilla dvärg!
har nyss kommit hem från jobbet! satte ju igång idag.. va faktiskt mycket folk. de e bara kul! vart lite väl stressigt
vissa stunder bara.. men hellre de än att de e typ 4pers på en hel dag vilket de brukar vara haha. ska jobba i
morgon också. får hoppas de  e lika mycket folk då! igår så va jag först hos Hanna som har fyllt år! trevligt trevligt, begav
mig sen in till löga/öltältet där jag träffa min älskade bror  som ja inte sett på dar! träffade också en dyng Jimmy.
sen så drog Danne med mej och en annan tjej till karusellerna.. säger bara fyfan har inteåkt karuseller på åååår. och de skit kul de första 20 sekunderna .. men sen så vart de lite väl mycket, eftersom man va lite susig. lovar var man inte  full innan  man satte sig där i, så blev man de efter!  haha men feting kul! träffa sen Evelina och Johanna eller bill och bull med andra ord. tycker så mycket om er ni e så sköna haha. tråkigt att vi inte träffades tidigare bara, men man kanske ser er ikväll? hope so! hör av er isf! ska ju ner idag igen.. ska ner med mamma ett ttag tror jag och äta lite, sen ska jag vidare och träffa Erika! kommer nog bli jätte bra & kul.

Juste träffade Åsa & Mogge också igår! vet ju att du smygläser mig blogg ju! så måste ju erkänna att jag saknar er :)! kul att träffa er igår! ni e alltid lika glada och snälla! hoppas ni kom hem säkert igår haha!


last day


jaha då var den tiden över då.. kommer faktiskt sakna de lite..
lite bilder från våran sista klassdag. dock är vi 24 i klassen men frisörtjejerna
var inte så taggade på en dag på landet, förutom vi såklart! :)
de va grymt mysigt.







in i det sista..

Godnatt
nu har jag gjort verkligen klart ALLT, med skolan känns så skööönt hade ju missat lite.. men nu har ja tagit igen allt och i morgon e ja redo för att lämna in datorn.. har fylltpå mobilen med all musik.. och sen också tagit bort allt från datorn. surt.. i morgon ska vi åka ut till min lärares sommarstuga.. eller kanske hennes hus? jaja å de ska regna kul? nej.. flyttar också ut härifrån angelica och åker hem till olivia. våran sista natt ihop :O eller rättare sagt vår sista dag i värnamo.. men ja de e ju så.. mycket som ska hinnas med i morgon thelastday. 
nu e klockan halv 2 och ja tror ja nog ska gå å lägga mig. har bett om väckning från flera olika håll.. hoppas de funkar nu!
godnatt. hörs inte på ett tag nu eftersom datoron försvivnner eller ja på fredag kväll eler lördag. då kommer de bilder från skolavslutningen! kika in då vettja.. puss godnatt!
a v

snyggt snyggt snyggt








Så här gör du:

1. Arbeta in mousse i lätt fuktat hår. Vi använde "Curl life" från Matrix.

2. Rulla upp håret på skumgummispolar. Håret blir lockigast om du bara tar tunna slingor. Låt sedan håret torka så att det är riktigt torrt. Föna eventuellt lite lätt.

3. Skaka isär lockarna med fingrarna. Tupera lite i hårbotten för att få volym. Dra försiktigt i lockarna och pudra med Dust it från Schwarzkopf, 160 kronor.

4. Fäst några fina hårspännen. Till exempel rosa stora rosor, Glitter, 39,50 kronor, liten ros Accessorize, 89 kronor.

haha försökskanin nån?


höst eller?


Hallå
Man kan inte tro att det är 11 juni idag? sjuukt kallt och blåsigt. de blir säkert som förra sommarn.. sommar i maj sen juni juli augusti så äre bara regn och skit.. mysigt! typiskt sverige? Idag vaknade jag av att olivia ringde och väckte mig.. kl 8.15 dvs den tiden som jag skulle sitta med min redovisning, jag fick i stort sett groov panik. slängde på mig kläder och trotsade den jävla motvinden jag hade.. fick göra redovisningen på eftermiddagen i stället. den gick as bra tror jag :)
nu har jag även i min världs historia läst klart svenska b. usch skööönt. idag hade vi ju också då brännbollsturnerig haha dock har jag aldrig sett så lite folk som endå vart samlad hela skolan. jag och olivia satt och kolla på lite eftersom jag har feber och hosta i 180. så kom jonas med mcdonalds till oss. haha killen har aldrig hört talas om lilla menyn. så de blev en happy meal. haha hur länge sen var inte det man åt det då? nu ska jag städa lite och fixa. nått bra på tv;n ikväll? har då bara 1,2 &4;an här hos angelica. roande kanaler? haha nej. dom skulle man lätt klara sig utan.
appropå inget så blev de kolla lite fotboll i går i min ensamhet. haha va ju helt inne i de där.. hejja sverige?!




smälter

                
                                                                           så jävla söt ju! eller hur?

tidsfördriv

Min profilbild

stinalee.blogg.se
jnorelius.blogg.se
veronicahentunenfiusa.blogg.se
thisisangelica.blogg.se
eevelinaengström.blogg.se
emelielandell.blogg.se
matildalandenberg.blogg.se
maggaroshaka.blogg.se
rutin -> godnatt


waiting on the sunny days!

Hallå
idag tänkte jag ju bara tala om för att jag löste mitt sista matte tal i min lilla världs historia tack världens bästa vera för hjälpen hade aldrig klarat det utan din hjälp, tack tack tack! Skulle göra 10 st tal för att få ett G i slutbetyg.. Och när ja hade gjort dom skriftligt så skulle jag göra dem muntligt med.. den muntliga delen var inte allt för lätt efter veronicas jävla lösningar haha.. men efter lite omvägar hit och dit så fick jag till det! så glaaaaaad.
Glömde datorn idag som sagt.. och jag tänker inte lämna in den förns på Torsdag har jag bestämt. Angelica ska åka hem till Vetlanda idag.. så jag blir själv här.. så jag måste ju ha den här.. föresten.. nu äre inte långt kvar tills jag också
får sommarlov som alla andra.. men vart tog de fina vädret vägen? de ska tydligen regna också på fredag då jag slutar :)

börjar ju jobba på lördag. med så hinner vell inte njuta så mkt... behöver ni skor så kom till mig då va!
nu ska jag fixa lite.. har en Svenska redovisning kvar också som ska redovisas i morgon bitti kl 08.15 så måste göra den med.. sen i morgon är det bara Brännbolls turnering.. ja hade ju lovat mig själv att jag skulle vara med.. men de känns inte så lockande i det här skitvädret pluss att min hals är helt förstörd.
-sanna-



Hallå hallå ...

Hallå hallå
nu befinner jag mig hos angelica, mycket mysig liten lya du har :) så snällt att du frivilligt vill dras med mig i några nätter nu, ska snart sova tror jag. och i morgon ska ju datorn på inlämmning också.. fy tragiskt, ska nog "glömma"den hemma.
har frisör i morogn! appropå de. hittade en fin bild på Jessica Simpson, visst har hon fint hår? ja dör. 
                                                                                                  Godnatt!                        Saknar dig alexander ..  


                                  

godmorgon

vilken lättnad, ingen halsfluss! tror jag iaf. känns mkt bättre idag. utom att min röst e borta...
ska upp och packa lite nu de sista,, Angelica kommer och möter mig ikväll.
Min syster åker till Grekland kl 06 i morgon. fy..
vill också åka.. sjukt kul och bara sticka iväg..


martin nilsson

Såhär såg min bästaste nillie ut som tog studenten!

haha..

Haha.. har vart inne på youtube för att leta efter nån bra låt... kom bara fram till den här, inte alls sån
här låt jag var ute efter..men tyckte den va lite kul.. och söt. men de e vell bara jag som är efter och aldrig har hört denna
brukar vara så  ;)

                                                                           

på tisdag

rycker datorn och just nu har jag panik.. vad ska jag göra med allt? mina bilder och allt
måste fixa det nu... sen packa och vila just nu e min hals som ja jag vet inte vad..
vägrar sitta illsjuk på ett tåg i 6 timmar....

                    

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

huvudvärk halsvärk och allergi och lock för öronen och ingen röst nästan
.. jiha va kul. eller inte... men de blir väll bra snart :)
oh skulle egentligen till Sebastian nu som fyllde 6 år! men känner att ja inte har ork för det..
ska hem till Veronica som ska hjälpa mig med min matte.. hon har dock halsfluss.. vi åker ju alltid på det.
men hoppas du inte smittar ner mig då du, måste endå vara frisk på min avslutningsdag.

åker hem till Värnamo i morgon igen 16.10.. 



ladda in bilder från mobilen och hitta nån ful bild från när jag å erika va på after work




heeråråå

mysig kväll



Fredag; satt 6 timmar i en trång bil. körde i 80 hela vägen eller mindre
eftersom man inte får köra snabbare med släp.. vilket inte var kul..åkte sen hem till jessica
där dom skulle ut på krogen. så det var bara att fixa deras hår. mycke fint blev det :) sen
åkte jag vidare till skallberget.

Lördag; blev ju inte kvällen som den skulle men de va endå jätte mysigt
 träffade upp Vera, Adam och Folke vid pictures. hamnade sen på Varda.
Grymt mysigt ställe, speciellt när det är sån sommar kväll.

Söndag; har nyss vaknat, är hos Jessica. vi ska snart kila ut och sola, sen kanske vi ska
ut med båten får se vilket tillstånd Danne är idag(?)  nu ska jag kila upp och sen springa och köpa
lite frukost. höörs sen! puss sanna




tusen tankar

ta mig härifrån.



panik

jaha då frågade grannen om man kan göra hennes studentbal uppsättning? kl 06.00 på fredag morgon.
klart jag ställer upp på sånt. men hurfan kommer det gå? åh panik. de e ju så stort, studenten.

student martin

image135

hoppas du får en sån jäääkla bra dag nu nillie! önska bara att ja kunde vara där och se dig!
puss på rej babe!

idag idag

inatt blev de inte många timmars  sömn. sov 4 timmar. hejja. vilket resulterade till att jag inte gick till skolan förns klockan 12...  rejäl sovmorgon. behövdes verkligen!

nu har jag gjort min redovisning om make over modellen. gick alldeles utmärkt ! :)

efter skolan ska jag ut och sola! första gången på dom här fina veckorna... känns verkligen som om det behövs.
sen så kommer ju mamma å pappa ikväll! skönt.

nu ska jag forsätta med min svenska lektion.
puss


image134


söt tjej & söt text! godnatt..


kvällens låt, skön men kanske inte så munter dock.


det är inte lätt när det är svårt.

puh.. idag har jag varit duktig. var på salongen idag. rullade min första permanent. på ett riktigt långthår som också hade gått av på flera ställen. det var inte det lättaste direkt. men de vart ett VG iallafall vilket jag är jätte nöjd med.. det är typ som ett mvg numera tråkigt nog... usch vill inte ens se mitt betyg-papper sen.. även om det hade varit en stor besvikelse för mitt gammla jag. så är jag riktigt nöjd med dem endå. för vilket jävla år jag har haft! fy hoppas verkligen ingen får uppleva det som jag har gjort.. men men efter det så klippte jag en kille. blev jätte bra!
lär mig bara nya saker hela tiden och för varje gång så vet jag att det är verkligen det här jag tycker är kul!

efter dagen på salongen så gick jag hem.. och bestämde mig för att vara ennu mer duktigare, jag börja städa ut hela min lägenhet. eftersom mamma och pappa kommer i morgon kväll och så flyttar jag hem till västerås! allstå min näst sista natt här i lägenheten.. känns så konstigt.. de är ju här jag har bott ett år? jag och olivia.. tjejen som är som min andra halva.. men ja! så är det ju .. men men de dröjer ju inte länge förns jag flyttar till Stockholm heller.. då får man bo själv ett år till då. fast ny stad nya människor?
hur det kommer gå får vi se. men jag tror verkligen att de här kommer gå bra. bara jag kommer härifrån.

så nu som sagt är det relativt tomt här inne.. åker hem till v-ås på fredag såfort vi blir klara.. men ja tror att de kommer gå riktigt snabbt eftersom jag i stortsätt har gjort allt.. Yossi ska komma å hjälpa oss också! jsute klippte han i går också haha. sketa snyggt! tack för att du vill hjälpa till ! uppskattas!

har också pluggat klart ALLT som jag har kvar.. eller ja utom matten.. men den ska ja fixa i helgen eftersom jag inte har någon som kan hjälpa mig här..  känns så skönt bara...

men nu efter allt slit så blir man ju rätt trött.. så nu ska jag ta mig en dusch sen bädda ner mej och se om det finns något bra på tv.  :)      

back off

morgon äre salongen ! permanent. om ingen har vart där och ändrat!
har sovit sen 6 och vakna nu.. känns ju bra. men nu ska jag endå sova.

mamma och pappa kommer redan på torsdag kväll. sköönt blir flytten klar lite snabbare.
sen hänger jag med till v-ås men de känns endå så ovärt eftersom jag snart slutar endå
men jag klarar nog inte en helg här själv. ne usch.

höörs i morgon!

för övrigt blev de inte nå golf eftersom de blåste för mycket.. men de kommer haha.

puss hejdå :)

sunnydaaaays

 
HALLÅ! har inte så mycket att skirva sitter här och har bild&form men de går inte allt för bra för mig. eftrsom folk runt om mig stör mig så. men de har jag inget emot. :) . snart ha lunch. verkligen godaste maten idag inte alls! efter skool blir minigolf. ska foto-dokumenteras! hörs sen !
image132

missing you.

att ha den som man tycker så himla mycket om 40 mil i från en är inte lätt.
så tomt. att någon kan påverka en så mycket på så kort tid är en gåta.
men underbart är det!
saknar dig alex.

I could not ask for more

sunnyday

hallo!
idag har den endå varit en skön dag:) va pigg i morse! men när jag kom till skolan var ju alla frisör 3;or lediga.. och de e ju dom ja har lektion med. så ja va själv.. klippte yossi! snygggt blev de:D och sen så gjorde jag nagel manikyr på mig själv! älskar att fixa å trixa. sen så va ja ute me oljan och kikade på när alla spela brännboll och 15 min innan ja slutade så gick ja in för att kleta på de sista lacket.. och efter 10 sek glömmer ja bort det.. och allt e förstört bra sanna bra!

imorgon blire minigolf :D haha fan va kul de e..

saknar dig alexander! så tomt utan dig.

har köpt en SOLO och jordgubbar som en liten present till mig själv i kväll! mumma!

nu ska vi ut och käka! hade bra hörs sen  puss då.

Framsida: tidningen SOLO

vilket teamwork!

image131

wiho! va vi e duktiga! bästa team-worken. nya stockholms homies de e vi det! =)

taack alex för hjälpen ! och kul att du fick VG för att ja hjälpte dig! värsta bästa!


<3

image129

sommar och sol

oh dystert, snart i värnamo igen.. känns sjuukt tråkigt. men endå kul på nått sett. träffa tjejerna.
helgen har vart bra i fredags vart det pluto med världens bästa handledare Erika haha. vi begav
oss från salongen runt halv 6.. och begav oss till Spicy! på vägen skulle jag vika upp mina byxor
och lägger i från mej väskan och plånboken.. och tror ni inte att ja lägger plånboken och tar i den och sen märker
att den har legat i en stor jävla spott låma! höll på dö. både av garv och äcklighetskänsla! haha..
efter en rolig tripp dit så begav vi oss till blue moon på after work haha.. de va vi och alla piffade tanter som ja lovar inte kom från jobbet. utan från 3 timmars sminkning. efter de så bagav vi oss till erika. fick GÅ med henne
för hon e ju så envis med min tunga väska. (som vanligt?). när vi kommer dit så får ja se hur hon bodde och hennes katter bernt och björn HAHA. så söta namn.. var får man dom  namn-ideerna ifrån undrar jag?
hursom helst så skulle vi sen hem tillmig där ja skulle duscha och byta om.. så klart missar vi bussen med sisådär 4-5 min. så de blev taxi från köpings vägen -> köpingsvägen. 100m vill säga. men de vare värt.
fin bil hade han också;)  efter de så drog vi ner mot pluuuto! mkt folk men de blir ju alltid kul om man har bra sällskap vilket jag hade:) tack för en grymt kul avslutning från praktiken Erika!


ja så nu e prakiken slut och de känns KASST! fyusch och allt. trivs så himmla bra där! men ja kommer igen :)

igår vart de bara plugg plugg och plugg.. känndes ju skönt efter iaf! förlåt att ja inte dök upp till dig Jenny.
men nu ska ja gå av tåget. puss
 

image128image130


RSS 2.0