allt och inget

Gårdagen.. var på salongen 10-18 klippte maria.. hann inte med så mycket mer.. dagen gick snabbt. var trött efeter onsdagen.. sen så skulle ja till Selina trevliga tjejer där :).. Sen så vidare till Silk. var lite för otaggad.. och blev bara mer efter ja såg vilka som var där. usch hatar silk verkligen.. hade sån biljett som man fick shot/cider & champange tog min dricka å svepte sen så  drog jag hem.

idag har ja jobbat.. och nu vill ja bara gräva ner mig isängen och dunka på bra musik. oh happy days..
i morgon bär de av till Stockholm igen.. i loove it!

DSC04691_(1).JPG
 Man kan ju inte vara taggad varje gång :)


Onsdagen

ROLIGAST PÅ LÄNGE!
Onsdagen vart grymt lyckad. började på Club Onsdag hersingkeller(?) hur kul som helst. sen drog vi vidare till Cafè Opera där man inte behövde betala ett öre haha började när vi kom in 2 meter då vi fick ta vad vi ville i baren sen fick vi ett shot glas som fylldes på 12ggr. sen kändes de i benen och jag tog en taxi hem.

tack tjejer för kvällen!




Jessica och min lilla Linda
  
  


Julia Jessica och Lindis


någon och lilla alex! kul att se dig igen :)

stockholm!

hm har inte skrivit på ett bra tag.. men ja har vart så upptagen =)
första dagen i ny skola och ny stad förra veckan då. Danne och Jenny var här över natten. fick lite hjälp med min tv å förstärkare och grejer. på måndagen sov dom medans jag var i skolan. sen kom ja hem mådde inte alls bra.. men dom frågade om ja ville honka med till Grönan och ja kan inte bara säga nej till grönan.. kom dit höll på svimma några gånger. men ja åkte å jag åkte.. typ samma saker om å om igen eftersom de inte finns så många men de va kul men de gjorde mej defenetivt inte bättre!

under tisdagen så hade vi bara prat om projekt-arbete. höll på dö bokstavligen. sjukförklade mej och blev hemma resten av veckan. men de klagar jag inte över. fick träffa min älskling där hemma några extra dagar! härligt. helgen blev lugn och gick till att bli frisk juste va på bio på Donkey-punch också med Linda o Kim.. haha den va faktiskt lite bra!

den här veckan har ja börjat me Eng B, Religion och frisör såklart.. världens softaste schema. känns riktigt bra nu!
föresten fick ja mina saxar igår! höll seriöst på dö när ja fick se grejerna ja skulle få. de va en hel TRUNK me frisör grejer! ja var som en 4-åring på julafton.

och har också lärt mig att äta på Tacobar! så nästa gång "någon" kommer så ska vi äta på tacobar. tänker speceillt på idig Sofia! hihi.

idag hade vi frisör.. Kim skulle göra hårförlängning med keratin vax. på johanna. hon lärde även mig. de va as kul och de gick grymtbra! så nu allesammasn kan jag det också! fläta å vax!

nu ligger ja här i sängen .. ska ta mig en liten power nap! sen senare i kväll blir de utgång med Linda! Alexander som ja träffa i kreta å hans kompisar ska också dit! ska bli skit kul att träffa dig! (vet ju att du e min trogna läsare.) var ju ett år sen trotsallt!  mindre kul me de här e ju att ja börjar halv 9 i morgon bitti.. hur fan ska de gå de får vi se i morgon :)

juste allesammans vet ni va ja mer har gjort idag? beställt studentmössa! tidigt? ja kanske en anning haha men fan bättre de än försent! den kommer bli så snygg.. rosa och allt ! ser dock ut som en buss-chaffis.. haha. juste student skiva 8 maj! inbjudningar kommer snart haha ni måste komma!

nu ska ja hoppa in i duschen. Men en sak är iaf klar- att ja trivs grymt bra här!
och.... imorgon (torsdag) så åker jag till Västerås. utgång på Fredag med mina partytjejer. ni vet vilka ni är haha.  Sen ska vi fira 3 månader på lördag<3
hörs sen puss.


 
trött? haha

hallooo



nu har jag kommit hit och de känns lite som hemma nu när mina saker börjar komma upp. Danne och hans tjej är här över natten dom är på bio nu istan.. ville inte med.. kände att ja ville vänja mig lite här nu..  kan inte riktigt förstå att ja börjar i morgon. men de blir nog bara gå dit och få schema typ. Undrar bara lite vad jag ska göra dom närmaste dagarna.. ja hoppas att fia kommer hit till mig:).. sen skulle ja kanske träffa alexander som jag träffade i Kreta han har lovat mej att visa stan haha..  Juste har fixat min praktik plats också.. kommer vara på salong wow. så glad för det. varje fredag kommer jag vara där. men nu ska ja packa upp mina kläder.. hörs sen. fick låna jessicas dator iveckan =)

=)


och

även om vi kommer ses mindre nu framöver så vet du att du alltid finns i mina tankar älskling.


flytt

om 1½ timme flyttar jag till Stockholm. och sommarlovet för mej slutar väll i princip nu. kommer kännas lite konstigt att flytta från allt igen. men de är ju närmare. men de känns som ja ska åka tillbaka till Värnamo nu och bo med Olivia precis som vanligt. de har ju endå varit hon och jag ett år nu. kommer sakna det. men de kommer nog bli bra. Mamma tror inte att jag kommer flytta tillbaka till Västerås nå mer.. får väll se hur allt går nu. hoppas de här skolåret blir bättre än de som har varit.. även om de var ett rent helvete där  nere så kommer  jag sakna det. men nu kommer ja ju bli lite dator lös så kommer ju inte kuna skriva om mina dagar där blir. men kommer hem igen på torsdag. nu ska ja packa mina kläder igen.. puss.


utgång

grymt kul kväll tack maria och selina :) önskar bara att min älskade bästis fia hade honkat med.. men de får bli nästa gång.. Men hur som helst så börja kvällen med att maria kom hit vi snackade och fixade i ordning oss! senare kom selina. vi bestämde oss för att ta cyklarna eftersom bussarna slutar gå så tidigt.. så vi börja cykla mot Vega där de var förfest hos emil å deras innebandylag. där träffa ja ju och världens sötaste tjejer Fanny Ahl och Sandra ? ! synd att ni inte följde med oss ut bara.. men snart så;) sen så svepte vi väll lite väl för fort på kort tid. eftersom vi skulle in på pluto. så cykelvägen in till stan var ju lite vågad. glad att ja lever idag. väl inne på pluto så vart de dans dans dans... sen efter någon timme så prata ja med Emil Sund som befann sig på BilloBob. bestämde mej för att kila dit. men när ja väl kom dit så lyckades vi gå om varandra. så ja hitta i mitt spanade min bror. så satt där en liten stund.. fick syn på en spegel och i den så talade mina ögon om att de var dags att åka hem. så ja begav mej ut därifrån och började fundera på vart ja hade ställt cykeln.. efter att ha satt i min nyckel i fel cykel ca;10 ggr. så lyckades ja tillslut att hitta min cykel. börja cykla mot skallberget för att åka till Alexander. och i morse skulle ja cykla hem så ja cykla bakis från skallberget-bäckby och de är inte kul.. men nu är jag hemma och ska duscha nu och sen ska ja på alexanders hockeymatch. 
lovar att min cykel ska aldrig mer få följa med mej...  

tack för en kul ikväll iallafall!


pcd


haha har fastnat totalt för den här. dom är ju grymma.

ett steg längre.

ja, idag åkte sandra & co till alanya. inte alls avensjuk inte..  hoppas ni får de bra tjejer :)
i morgon flyttar ja till stockholm! ska faktiskt bli kul. ser fram emot de. har fyttat hem till alex nu de sista dagarna
riktigt skönt att bo med min älskling faktikst. trodde vi skulle gå varandra lite på nerverna i en etta...att han skulle bli arg
på mig för jag slänger så mkt runt om mej. men ja tycker ja har vart grymt duktig med den delen. ja bara städar å härjar. och vi har inte tjaffsat en endaste gång. kan de bli bättre? kommer sakna att inte kunna träffa honom så ofta som jag är van vid. men allt går om man bara vill eller hur? :) börjar skolan på måndag.. känns sjukt kul! bara ny start och allt. även om ja har gått 4 olika linjer på snart 3 olika skolor så ser jag de bara posetivt. bara utvecklas och sett mera! precis som ja vill ha de. bland kan ja ångra att ja slutade rudbeck men nu är ja bara glad att ja inte fastnade där. vill bara göra det ja vill göra =) och var de finns dit flyttar jag =). 

nu ska jag kila!
föresten kryssningen var super.. speciellt när man hade sånt bra sällskap! sofia! v
bilder kommer sen hittar inte sladden för tillfället..
 

ute!



igår va ja ute me fia! vi va å förfesta lite hos jessica först.. blev lite för mycket? sen drog vi ner på stan och hamnade på bill och bob! de va jätte mysigt! kommer inte i håg så himla mycket men tydligen har ja dansat och sjungit hela natten när ja hade kommit hem.. för mamma och pappa å jessica.. tills ja slockna me kläder och allt på.. vakna av att ja knappt fick nån luft de va mitt halsband som hade virat sig 2 varv runt halsen.. lite läskigt.. men men .. inte så kul att jobba idag vare ju inte! usch!! men på tisdag ska vi ut i stockholm älskling hoppas de blir lika kul!!

systerdag

hade syster-dag med jessica också! vi ville inte sitta hemma på en fin sommarkväll ju! så vi ringde å boka bord på bellmans.. åkte ner och åt å hade mys.. fick för oss att vi skulle bowla så de blev de också! haha va ju kung! sen åkte vi och bada på björnön! de va hur varmt som helst... men ja tkr inte om att de är så långgrunt bara.. men så går ja å jessica lite längre ut.. vattnet var typ till låren så kliver jag i en sån blå-lera grop och bara försvann haha jaja den kvällen va mysig!


båt!

Under de här fina dagarna så har ja bara jobbat å jobbat... så de har blivit kvälls åk med båten. och kvälls dopp ju! lite surt.. men de är endå mysigt på  sommarkvällar =) en kväll så åkte danne jag å jessica ut för att bada!! syskondag som vi inte har haft på föör länge.









2 månader idag!


här är killen jag vill ha och alltid drömt om.
Även fast vårat förhållande gått lite upp och ner och hänt lite saker så börjar allt kännas riktigt bra nu. Och jag menar det.
Du har ställt upp för mig som ingen annan har gjort. Du får mig att börja tro på mig själv igen på sett och vis i dom lägen då jag har varit så negativ och inte trott på mig själv... DU är värd guld. Mer än guld. Du är bäst! det är så skönt att man har någon som man verkligen kan lita på, du är inte bara min pojkvän utan också min bästa vän. en som  jag verkligen inte vill förlora och inget som jag kommer släppa taget om så lätt heller. så glad att vara din och att vi är ett du och jag! Vill bara att ni ska veta varför jag är sååå glad! jo de är för att jag har honom!
du har mitt hela mitt hjärta alex!

RSS 2.0