grattis grattis grattis bejb!

idag fyller Sofia 18, och självklart ska de firas med utång på onsdag i morgon eller på fredag...=)
hoppas du har haft en jätte bra dag! sitter på jessicas data så har ingen bild på dig! men tar en liten fest bild haha.


ibland är en dröm det finaste man har.

The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on
dagens låt- maxad volym om och om igen.
Queen - show must go on.

jobbet tar verkligen på krafterna.

hmm inte vart inne här på evigheter.. men de är bara för ja inte har haft tid. och när ja har haft tid så har ja inte haft så mycket att skriva heller eftersom ja bara jobbar och jobbar. men snart är de över så då hoppas ja att ja kommer in i det här igen.. skönt att få skriva av sig lite ibland.

är ute i stugan nu.. dom andra är ute och går men ja är verkligen inte på humör.. så nu har jag haft lite tid för mig själv att få tänka. både bra och dåliga saker har ja kommit fram till.. hm usch. ja hatar när man tänkter lite för mkt... som att "tänk om.." eller nått sånt..

egentligen vill jag inte hem härifrån.. känns endå inge kul. förutom att ja får min lön i morgon och vill hem för att gå på stan! shoppa lite.. så ja blir glad. de här har verkligen varit den sämsta sommaren på år och dar.. men den 6/8 så åker jag och fia på kryssning! suuuper kul. känns verkligen som en höjdpunkt. stockholm dagen innan så de blir lite shopping där med.. sen hoppas ja att jag hinner ner till skåne till min favvo! saknar dig som sjutton oljan. usch så mkt jag vill hinna med.. men brist på tid. nästa sommar hoppas ja blir bättre. men iaf de va ju kanon väder idag.. vi hitta ett super badställe här. massa folk och härligt. =))  så ett dopp blev det ju iaf!

nu kommer dom väll snart då äre kubb-spel som gäller. måste faktistk erkänna att ja e grymt påt!  iställe för en kubb pinne ska ja nog kasta min mobil så den går sönder. gud va allt skulle va lättare då =)

nej nu ska ja hoppa i mjukisarna så inte ja blir helt sönderbiten av alla jävla myggor.
hörrs puss

seg uppdatering.

dålig uppdatering . har haft semester en vecka. och även från datan =) sköönt. har inte så mycket att skriva heller för den delen... haft en underbar vecka med min älskling. men på måndagg börjar jag jobba igen! usch. bara 3 veckor kvar! var ute med maria igår också. vart lite för mycket för henne fick stanna bilen 15 ggr haha. jaja nu ska jag sova. puss.


körkort!

japp idag alla ni bloggläsare tog jag körkort :D
efter 35 körlektioner så är det nu klart. puh
fest fest fest i kväll eller vadå japp!

veronica


 hoppas du har de bra i ayia napa! tänker på dig.

onsdag

Halkan avklarad nu.. var inte så kul som alla säger tycker jag personligen. men men.. de gick jättebra.. hamnade dock i världens skrutt-bil som växlen va as svår på och ingen air-condition så de va ju inte lite varmt heller? men som sagt de gick bra. när ja kom hem så grilla vi och har nyss ätit jordgubbar. så skönt väder ju :)! nu ska ja lägga mig å kika på onetreehill. i morgon ska ja upp halv 6. är ledig från jobbet ockkså fast ska köra till Stockholm då.. lilla Thea ska ställas ut. kommer vara fint i mmorgon med så de blir väll lite färg då hoppas jag.





halka

jahapp, idag fick ja mina betyg i postlådan. var väll helt okej. men dom har ju sänkt vissa under nu när de vart lov. hur sjukt är inte det? ha betyg prat sen när de ha vart avslutning då sänka en? jaja. sjuka är dom. och ja även jag lyckades få mitt första IG! heja. nej men hade glömt att skicka in en uppgift bara. så den måste väll göras nu då. annars var betygen rätt okej som sagt. =)) jobbat idag 13-18 jobbade med jossan. lika kul som alltid. vi hade vårat snack om killar, vissa saker förstår man bara inte? efter jobbet så vart de köra köra köra.. glider ju fram som på ett banan skal! börjar se lite raggare nu också. härligt härligt och är de inte ja som har världs sköna låtar? mmm.. ge mig helg nu!
i morgon har jag halkan:D haha ser fram emotde. och körlektion 07,45 så ska väll sova lite nu så ja glider på banan skal i morgon med!  

 

mm såhär kommer ja sitta i morgon när ja ska fejk-krocka med bilen.
önska mig lycka till va!

RSS 2.0