?

var är min soool som ja blev lovad?

sjuk.

sjuukt va ja blviti förkyld.. svullen hals och allergi och lite hosta kan inte sova pga de... de har blivit värre sen jag kom hem.. ja tror jag har inbillningssjukan.. eftersom att alla runt om mej på tåget hosta osv så har ja inbillat mej att jag har fått de från dem.. hoppas den sjukan e över i morgon,.

nemen godnatt...


home

ja.. äntligen hemma!  haha sjuuukt sega människor på tåget.. alla bara blängde kanske för ja prata i telefon 2 timmar lite för högt kanske? men vadå varför vara bitter va? äckelgubbar och sura kärringar kan de bli roligare?  i morgon ska ja kila ner på stan så sköönt. måste hitta något att ha på mej till kvällsnigen. sen så  kommer veronica och fia till mig sen kilar vi i väg i 20 grades värmen till johanna! kommer bli great.

nu ska ja vara med min bror daniel som kommer snart:) 

image62

tåget.

oh nu är det bara 2 timmar och 40 min kvar då! sen hemma.. e just nu i skövde gjorde mitt sista byte.. sjukkt segt. men de har endå gått snabbt idag.. ska bli skönt at bli ompysslad ikväll av familjen! trodde jag skulle slippa laga mat och allt själv nu när ja är hemma dom här dagarna.. men såklart inte.. mamma och pappa åker till stugan ons-lördag.. skulle vanliga jag höra det så skulle ja jubla.. men nu känns de endå lite surt. trodde inte att jag skulle säga det haha.. men men hämtmat 3 dagar. jomenvisst.

hööörs !

www.ditthoroskop.nu :)

horoskop för i morgon valborg..
Tur
Det mesta går just nu din väg. Bara du bjuder till en smula kan detta bli en lyckosam dag för dig.
Hälsa
Koppla av vid dagens slut. Tänk på din hälsa i allt du gör i dag.
Ekonomi
Du kan komma att hitta något som du verkligen vill ha. Men det verkar som om du får vänta lite med köpet på grund av ekonomin.
Arbete
Idag kommer vissa fördomar att sätta käppar i hjulet för dig på arbetet. Detta trots att du vet att de helt saknar grund.
Kärlek
Tecknen är nu gynnsamt inställda till dig. Ett kärleksmöte du har blandade känslor inför blir en stormande upplevelse.
Relationer
Låt dig inte nedslås av en väns ogenomtänkta kommentar då denna själv råkar ha en dålig dag.
  Testa hur du passar ihop med en kändis! Klicka här.

tänkte bara säga..

Det blir sol och värme i valborg.
Och resten av helgen blir också fin i stora delar av Sverige.
- Det blir hygglig vårvärme, lite över det normala, säger meteorologen Sten Laurin på SMHI.


blev man inte på lite bättre humör nu eller? =)

skolan

hej!

har lunch nu... har frisör hela dagen. gjort jätte fina nästan hollywood lockar på angelica! min modell i alla lägen va. sen har ja börjat klippa sax&kam allså jätte kort kort klippt .. skitsvårt.. haha min docka är inte snygg nu inte.. men nu vet ja inte va ja ska hitta på.. orkar inte ha frisör idag! men nått hittar jag väll på.. annars så ränner ja bara runt lite.. och gör inget alls!  sååå fint väder idag också! men nu måste jag tillbaka till skolan! puss.

image61
gammal bild med små lockar :)

kväll

haha de gick inge vidare vid solningen för angelica inte.. automaten tog hennes pengar och där stog hon haha sötnos! men sen 200:- seanre så fick hon sig 20 min.. tur de;) åkte hem runt 22. sjuukt skönt väder fick sånna sommar känslor ju! har packat klart och fixat allt nu tills i morgon...  pratade med veronica idag också!  och fia en stund där. häärligt att höra er! :)

kom på ett motto idag också va glad mot andra så är andra glada mot dig!

hoppas ni har haft en bra dag det har jag trots alla motgångar haha :)

image59image60

idag!

Super ljust ute ! oh kan det bli bättre:D?  är på sånt bra humör! gick skit med min permanentrullning idag.. haha vart så arg!  slängde 3 dockhuven i väggen och resultaten vart ju som de blev.. fick inte ens nå betyg på dem.. bara skratt från min lärare:P så duktig är jag! ne inte min dag idag va.. men avslutatde försäljning&service kursen idag! skönt!  efter skolan så gick ja ner på stan ! hitta ett par byxor och en skjorta.. men ja vet inte.. ah får se om ja behåller dem! nu ska vi snart gå ut och gå.. har grävt ner mej i sängen och lyssnar på looptroop skivan! och kalle bara klagar! ska allt få dig att lyssna på dem! :)   sen ska ja hinna med och sola med angelica :D ! sen blir det packa! men nu ska ja stänga ifrån msn..  japp Emil jag har inte datan med mej överallt inte! ;)

men men hööörs sen! pussdå!


skola

hallå ! :)

i morse så vaknade jag 04.40 sjuukt.. ja trodde jag hade missat min körlektions tid.. men sen efter en halvtimme så insåg ja hatt ja hade ett bra tag kvar till att gå upp.. går å lägger mej och somnar sjävlklart om igen.. vilket inte är bra.. men men hann iallafall till körskolan! haha fick göra allting själv idag. och de var endå 2;a gången jag körde.. höll på dö.. men det gick bra. körde bara på en fågel och nästan en gubbe och en tax. men sånt som händer som han sa hela tiden! haha.. jaja fick iaf boka om min tid tills nästa vecka. vilket innebär att ja åker hem i morgon! så idag blir de packa! just nu har jag frisörteori.. men ska snart gå hem och jobba eftersom olivia tjatar hem mej den lilla skolkaren.. sen efter rasten blir det permanent rullning och långhårs uppsättning! kan de blir bättre haha usch nej! .. men men hörs sen! puss


image58

sovdags!

hallå hallå =)  ikväll har vi kikat på sanningens ögonblick eller va de heter.. helt sjukt program haha.. skulle aldrig ställa upp där! 500.000 är inte ens mycket för en sån sak..  men pluggade faktiskt innan det! så framsteg framsteg!:)  sen har jag nästan slått sönder min ipod.. har inte fått igång den på 5 månader.. fick den i julklapp. kul att den kom till användning.. någon som kan hjälpa mig?

godnatt! körskolan väntar på mig snart...  


timbuktu - i väntan på vadå
three days grace - I hate everything about you



image57

så bra gick de..

haha vart alldeles för rastlös när jag skulle sätta igång att plugga.. så jag börja självklart med andra saker.. satte i gång och baka.. och när vi satt och fika så kom de där pogramet "rent hus" vi vart så himla äcklade så vi fick ju en och en annan tankeställare och börja direkt storstäda.. så nu e jag klar eller snart i af.. hållt på i 3 timmar... har nog aldrig haft så rent hos mig iaf! haha ska aldrig kolla på det där skitprogramet igen!  usch..

27 april.

hejhej! vaknade ganska tidigt endå idag. känns skönt eftersom ja måste somna tidigt för att ja ska ju köra i morgon bitta kl;07 redan.. kommer ju dö.. men men har nyss nominerat Thea och Zlatan till Sveriges sötaste hundar haha får se hur det går sen då! annars så idag ska bara min dag bestå av pluggande. eller åtminstonde är det min plan för idag och mitt mål.. men jag vet ju i försig hur det brukar sluta..men jag ska fixa det idag!  och den ska börja nu faktiskt.. skulle ha velat gå ner på stan en sväng.. men kom ju på att de är superstängt på söndagar.. dåligt väder är det också. hoppas det börjar regna och åska. så grymt mysigt ju! haha.  hörs sen ! Puss.

image55

goodnatt:)

nu ska jag gå och lägga mig.
godnatt :)

Veronica Maggio - Måndagsbarn
en skön låt dedär!



image52
olivias och min brottning i höggsta hugg.

:)

image50image49image51

fick några bilder från 18;e haha!

hallå!

nu sitter vi och kollar på körslaget! hoppas att team cans vinner allt haha! lite mysigt pogram sådär.. annars så var det ingen händelserik lördag direkt.. så har inte såå mycket att skriva idag! vi försökte komma ut tidigt idag.. men kom inte utanför dörren förns kl 18 heller.. så det känns som man skulle kunna hoppa över den här dagen! ohja! nu är det bara 3 dagar kvar tills jag ska hem.  måste lägga från mej datan nu innan hon slår sönder mej helt.. vi har haft världens brottnings match nyss!  hahaha och min mobil låg i sängen ... så råka jag ringa upp olivias mamma.. hon vart ju jätte orolig och trodde olivia blev våldtagen. haha sjuukt kul.. lägger in bilder sen! 
nu ska jag forsätta lyssna igenom alla looptroop låtar och sen kika klart på körslaget!  pussdå!


image48

godmorgon!

Idag vaknade jag kvart i 7 och flög upp eftersom jag är lite efter och trodde det var skola.. men de dröjde inte länge förns ja koppla att de inte var så, så ja somna om till 12 ungefär av att solen bländade sönder mina små ögon. och såklart har jag blivit halft sjuk idag.. förskyld hosta och ont i halsen.. undra vem jag har fått det av? jaja nu börjar jag bli lite rastlös.. olivia sover väll fortfarade har inte hört henne. men funderar på att väcka henne på nått sätt snart.. så vi kommer ut i det fina vädret! :)


image46

make over modell

åh.. den 9 maj eller vecka 23 så måste jag göra om en person för att få slutbetyg i  mina kurser.. !
någon som vill klippas, färgas sminkas säg till..





 image40image43image44image45
image41image42


En lögn far halva världen runt innan sanningen fått på sej stövlarna

att folk mår bra av detta gör mej illamående! som sagt allt kommer fram med tiden.. 
gå och dö eller gör någon nytta..

för övrigt var skolan lika "härlig" som alltid! gick och åt på stan med olivia efter skolan. härligt väder. får en att koppla bort allt annat.. gick sen och köpte jordgubbar som vi ska ha ikväll =)

hoppas ja får ändra min körlektion som ja har kl 07.00 på onsdag (valborg) tills mån eller tis så ja kan åka hem på tisdag kväll! behöver verkligen de nu!

nu ska jag göra lite nytta iaf! kanske smittar av er på er idioter.  puss! =)

image39


efterlysning av låtar..

chords- Knockin On My Door
looptroop - naive
Jim Jidhed - Kommer du ihåg mej?
Chris Brown-Forever
Looptroop Rockers - Living On A Prayer

någon som har någon låt eller så? skulle va gulligt om du ville skicka!

grattis grattis grattis till..

 världens bästa emil som tog körkortet idag !  :D


image38

ute dag igen ..

Det gick huuur bra som helst på körskolan. vart lite arg/irreterad på henne först för hon trodde jag kunde allt ..  men efter lite övning så gick de galant ute på vägarna! nästa kör lektion på måndag! =) efter den så gick ja hem å vi laga mat å satte oss i gräset och åt! sen har vi vart ute och gått haha lite tomt bara överallt.. men ja! kom hem och såg att ja har glömt stänga frysen.. jag är så duktig.

image37


körskola!

kom nyss hem från skolan.. var tvungen att skippa Svenskan idag också kommer inte i håg när ja hade svenska sist.. usch! men de är så segt. men jag ska iallafall till körskolan idag för första gången !  ska bli jätte kul! hoppas bara det går bra! blir alltid sjuukt nervös så fort jag sätter mej i en bil! har lånat nån dvd- skiva från olivias syster. men så grymt svårt att ta han seriöst när han är som han är sitter ju bara och garvar för mej själv.. men hoppas ja lärde mej lite av den nu innan så ja inte kommer dit helt på amatör nivå! 

image36

skolan

i går somna jag redan vid 22. förlåt att ja inte ringde! men iallafall så är jag ovanligt pigg idag, lika fint väder också idag! men självklart ska de regna på valborg fick jag höra idag.. men de e skitsamma kommer ju endå fira den med alla mina favoriter! =) nu i skolan har jag kultur och stil historia inte allt för kul. ska skriva om historian och hårmodet var under barocken. ska ha redovisning nästa gång så ska väll börja jobba nu.. hörs sen!


image35

musik


timbuktu
- alla vill till himmlen 
                 - åk dit
                 - känn pepp 
                 - generellt.
                 - Maskinen feat. Lazee, ADL & Timbuktu - Be Quiet
petter      - goda dagars magi
Sweetbox - every step
Lars Winnerbäck - hugger i sten                     lyssna !


image33

hallo !

Hejhej! det gick rätt bra på salongen idag =) fast kom dock först in och sist ut.. känner mej lite seg idag! knallade hemmåt för att hämta olivia så jag kunde dra med henne ner på stan ! såklart var hon på! hittade inget på "stan" såklart,, blir alltid så när man vet vad man vill ha.. hittade en tröja som ja vart kär i men det fanns såklart bara en kvar i storlek XXXXXXXXL och det känndes som det skulle bli lite för stort... efter rundan på stan gick vi till fiket och gjorde det vi är bra på fikade! satt på uteserveringen vid 18.00 känndes inte som att klockan var så sent eftersom solen stekte som bara den! jätte mysigt var det i allafall! efter de så gick vi och köpte glass och vandra hemåt, och nu ligger vi här på tomten och har myyys =) fast nu har solen försvunnit så har blivit lite kallt.. ska snart in och kika på alla våra serier som börjar snart.  puss!


image32image31image29



image28

hemsk och solig dag..

usch! hur trött som helst och hur ont i huvudt som helst vill bara gräva ner mej som olivia hon är ledig idag den skitungen.. nu har jag bara lunch rast .. ska snart kila ner på stan och kolla om ja hittar något snyggt.. kanske muntrar upp mej!  vill ha ett par jeans skor och en jacka.. hoppas hoppas! sen ska ja till salongen och ha lite kunder. hoppas det går bra idag! annars så vet ja inte vad jag tar mig till.  känns inte som att den här veckan är min vecka direkt. men nu är det inte långt kvar! image27


jadu.

veronicas blogg aktivera mej lite..

Dagens humör: glad & trött
Dagens borde: plugga teori
Dagens frisyr: haha nersläppt!
Dagens klädsel: ballerina skor jeans och sofias söta kofta!
Dagens materiella vill ha: -
Dagens bästa köp: -
Dagens irritation: skolan
Dagens individ: olivia
Dagens önsketanke: sommar!
Dagens längtan: onsdag
Dagens låt: pelle almgren - om och om igen!

nu ska ja hoppa in i duschen sen ska ja hoppa ner i sängen.image26

vss!

tänkte bara skriva ett litet inlägg om mina två bästa vänner vid namn veronica och sofia.
ni två är två underbara varelser som alla borde ha, ni har visat mig va riktig vänskap är.
har bara kännt er i ungefär 3 och snart 2 år.. vilket är grymt lite men det känns absolut som längre.
vi har upplevt så grymt mycket  på den här korta tiden! både roliga och mindre roliga stunder..
och ni två kommer alltid vara mina två stjärnor som står mig närmast! ni är dom som ja vill komma hem
till när jag kommer till Västerås. de är er ja tänker på och våra fina stunder tillsammans när jag är nere.
jag älskar er tjejer! :)  vss!
 
image19image18image23image21image14image24


födelsedag!

oh idag har det vart huuur skönt väder som helst här i småland! första veckan på hela den tid som ja har bott här! haha.. och första gången på år som de ens funka och logga in på den här skiten. hm i allafall så va min födelsedag kalas bra med olivia angelica och linn såklart! tack tjejer för allt! super söta är ni. va hade allt vart här utan er? jaja.. åkte hem dagen efter de va också huur skönt som helst, att vara hemmifrån 3 veckor på rad blir bara för mycket usch hatar värnamo.. men men min  krogen debut på fredagen var jätte trevligt till en början där de sen spåra ut litegrann.  men har världens bästa syskon som gjorde kvällen oförglömlig också! efter krogen så kom det ju en solstråle som gjorde så ja glömde allt som ja va lessen över och gjorde dagen ett perfekt slut =)


image11image12
Angelica i högsta hugg! och olivia.. och linn som ja inte har nån bild på..

dan före dan !

japp! i morgon fyller jag 18-år.. sjukt va tiden går snabbt.. vill inte fylla 18. de kommer inte kännas någon skillnad men på ett sätt kommer det ju göra det.. så mycket som ändrats fast man inte lägger märke till det.. kommer inte vara hemma i morgon. så får träffa familjen på torsdag-söndag.. ska bli skönt.. har inte träffat dom och alla andra på 3 veckor snart.  men snart är det ju 3 veckors praktik ska ha dom veckorna hemma också på salong WOW.. ska bli grymt kul! kom dit å klipp er hos mej vettja! ;) sen är det ju nästan sommarlov efter.. sköönt! och då ska ja förhoppningsvis ha körkort!  har bokat upp allt nu! så hoppas allt går åt rätt håll bara .. :)

idag har ja iallafall bakat tårta tills imorgon då
mina tjejer kommer på kalas!
image4

himlens sötaste ängel.

image25




vart är världen på väg ?


Välkommen till min nya blogg!

ja.. nu har jag gjort som alla andra! skaffat en blogg.. vet inte varför. älskar att läsa alla andras blogg så varför inte :)                                                 
image3

RSS 2.0