tidsfördriv

Vi hade lite tråkigt! men efter ha sett dom här bilderna vart de kul haha



jessica o tommie hahaha



hahaha

5 månader


 för övrigt 5 månader idag!! och fler blir det =)

skridskor

idag har vi (jag, jessica alex och erik.) åkt skridskor på rockis! haha hade alldeles för små på mej och klarade inte trycket så länge. men annars var de jätte kul. avslutades med aros ;)





<3

Nu ska ja kila till lägenheten och fixa lite fint tills du kommer hem imorgon.
tänker på dig! ska bli så skönt att du ska komma hem!


bra humör

nu ringde maria och väckte mig. har vaknat och somnat hela natten, men endå är jag på ett sånt bra humör
regnar ute gör de också trevligt?! glömde bort våran Religion läxa över lovet haha vi ska vända allt de dåliga till något
bra och positivt. får väll se hur det går över dagen..

låt


godnatt





 

hitta några gamla biler på mej och jessica haha.
förövrigt e jag trött och ska gå och lägga mej


 


helgen

helgen har varit bra! i fredas fyllde jessica 22! och fest blev de.. och sen utgång bluemoon! de super kul. Sofia hängde med sin V-ås krogen debut.. hoppas du hade lika kul som jag:) ! där inne träffa ja också jimpan och en stupfull Ludde haha. sen åkte jag hem till min älskling och sov. att du står ut med mejj =)

på lördagen så  degade vi och körde singstar som jessica fick och kika på sex and the city filmen. efter så fixa vi oss för att gå ut med jobbet på Harrys.. och käka.. de va trevligt... sen därifrån åkte jag vidare till Matilda.. ja stanna inte så länge.. kännde mej lite väl trött och sliten. men kikade förbi och sa grattis iaf! hoppas du fick en bra dag!

idag så vaknade vi runt 10 Alex har bortamatch i Ore.. ingen annaing om vad det är för något.. men de går bra för dom! ikväll hoppas ja han kommer hit för i morgon åker han hem till nyköping.. så ja får väll sitta uppe och vänta på han! tills dess ska ja sjunga sönder mammas och pappas öron och min röst i SINGSTAR haha ja har legat helt själv och sjöngt hela förmiddan..

nu blir de dusch sen singstar! hörs.


torsdag

den här veckan har ju inte gått lite snabbt.. i måndags hade jag projekt tid då vi fick gå hem typ dirket... åkte till Vällingby och hälsa på farmor å farfar! tisdagen hade ja religion.. och ingen engelska och i går hade ja kunder hela dagen.. har börja klippa med sax och har klippt mej överallt! nu vet ja varför ja älskar min kniv så mycket som jag gör! har också fått de klart för mig från min frisör lärare att ja håller saxen heelt fel haha hon förstår inte hur jag kan ha klippt som ja har gjort... men ja e nog lite speciell! kanske därför ja klippt sönder mina små fingrar? jaja.. håller pennan så konstigt med och de går inte å ändra
föresten så klippte jag skägg också haha va as kul. jätte snäll gubbe! sen i allafall så fick ja lov. sköönt!

ska snart hämta jessica och thea på stationen.. sen blir de kanske en spicy. innan de tänkte jag sola.

Grattis matilda! hoppas du får en kanon dag.
ses på lördag ;)


lördag

hejhopp

nu e vi hemkommna från nyköping känns som vi har setat i en bil hela långa dagen...... så skönt att vara hemma..
men de va kul å se hur alex bodde! hans mamma e riktigt söt. nu håller vi på lagar mat och ska snart ses stjärnor på is.

i går hyrde jag glada oxen poolen till mej och alex som en liten överraskining. de va också jätte mysigt.
mat och mys! bilder togs också så dom kommer väll upp sen också.

i morgon är de hockey sen back to stockholm....

nästa helg är de fest fredag lördag. ja kommer vara död. har inte festat på år å dar...
sen kommer ju höstlovet också..

nej nu ska ja vara lite sällskap i köket.

puss.

kväll

nu sitter jag här och halvsover hos alex. eller oss? ja samma sak. han kommer väll snart... ja har köpt ansiktsmask som ja ska göra. han kanske också vill ha? vad vet ja. ja har så många bra låtar... som ja vill lägga in på bloggen så ni kan lyssna men då kommer den bara bestå av youtube klipp. men så får de bli! senare...... nu vill ja se på efterlyst också... '
ne har inge och skriva haha.. så uttråkad. i morgon ska ja till farmor som ville ha lite omväxling och e på sjukhuset. så i morgon ska ja hälsa på henne. hon har förmodligen fått en propp. svårt att förstå min farmor är av en egen sort. den bästa.

nej nu skriver ja inge mer idag.. me andra ord har inge å skriva..

.

onsdag

idag så får jessica sin bil kan ju säga att de blir min bil också på sett och vis ;) haha eftersom vi sitter ihop.
snart så börjar min sista lektion.. har frisör 30 min. sen så ska ja knata hem och packa i hop min lilla bag. så far ja till vässan idag istället. i morgon på engelskan så ska vi inte göra något speciellt. ny lärare ny start. Juste nästa vecka har vi ögonfransförlängning sen är de loooov.

ikväll vet jag inte vad jag ska göra. har lust att ta flyget ner till min lilla olivia. har sånna minnen från Värnamo... när vi bodde tillsammans bråkade varje dag.. låter kanske sjukt.. och de var de ju i försig.. sjukt kul.  det saknar jag grymt mycket. men framför allt så saknar jag dig.

nu börjar lektionen.

ticktack

helgen har varit underbar! speciellt igår när jag och alex tog en day off och bara var med varandra. utan skola och träningar.. jätte mysig kväll också! =) pratade om allt möjligt. och för varje dag som går så blir jag bara mer och mer galen i honom! i lördags efter alexs hockeymatch så träffade jag Sandra supermysigt! har verkligen saknat dig tjejen. men snart får vi göra om det. i morse åkte jag tåget till stockholm... de är så jobbigt att åka på morgonen... usch. så ja e lagom trött nu.. har väntat en timme på eng b nu också. ibland vill ja bara skjuta mej själv för att ja tog engb. men nu är de ju bara 2 månader kvar typ sen e den klar!

imorgon är de skolfoto också. de är i princip de enda jag har. och på torsdag har ja bara en lektion. sen åker ja hem till vässan igen. får se va som händer då. alex e i mora på match då. på fredag kanske de blir utgång. och på lördag åker vi kanske till nyköping över dan! ja sen sthlm på söndag igen.

nu måste ja kila pyss

-......


pcd -igen



min favorit låt just nu...

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through my fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here

film film film

ja igår så hyrde jag och jessica P.S i love you.. de var den mest sorgligaste filmen och bästa filmen ja sett! har du inte sett den ? se den!! ja ska lätt tvinga alex att kolla på den med mej när ja kommer på torsdag! idag så kila vi och åt lunch och efter det så hyrde vi ytterligare 3 filmer.... miracle.. en jävelsk romans occh solstorm. ja har ju sett alla.. men dom bra! så nu har vi film maraton.. precis som jag och olivia brukade ha i Värnamo. saknar dig tjejjen..
 
i morgon är de skola 08-17 bara frisöör. nu börjar de dra ihop sig till gesällen. usch va nervöst..

juste kolla min älskling snygg va!


slapp helg

ja den här helgen har inte varit så händelserik.. blev ju ingen utgång. men de va mysig kväll endå. i går flytta vi in en stor säng till lägenheten så vi slipper trängas i en 90 säng haha usch men i morse när ja vakna så brukar ja vakna med att alex håller om mig så hårt så ja stryps. men i morse gjorde jag inte det.. så ovant. funderar på att byta ut sängen igen så man slipper ligga 30 m från varandra haha. mycket mysigare att vakna halvdöd. hur som helst så höll vi i gång hela dagen i går.. haha hade tvätt tid i 2 timmar men han inte torka allt så nu hänger allt i lägenheten i en etta. och de är inte lite grejer heller.. hade bilen så vi åkte och handlade haha känndes som vi var en liten familj som var och storhandlade.

just nu så är han i gävle och har match. 1-1 hittlis. och jag ska plugga men ja råkade hitta the hills maraton på tv ju.. förstår inte... dom där avsnitten går huller om bulller.. samma avsnitt hela tiden.
sen så sitter jag och ska kika på onetreehill säsong 6 också. och känner jag mig själv så kommer jag bli besatt..

åker hem 21 ikväll.. den här veckan kommer vara lite tråkig eftersom linda är utomlands. hoppas du har de bra skitunge.

hemskt



usch hitta några videosar på en blogg.. fotbollsspelare som bara fallit ihop och dött. jag vet inte vem det här är och jag är totalt ointresserad av fotboll. men när man ser de här vill man ju bara börja störttjura. fatta att bara se sin kompis/pojkvän/ barn bara falla ihop.. usch.... varför undersöks dom inte innan dom får spela eller något vad vet jag..men iallafall.. jag blir så arg. han blev 24 år? hemskt är det iaf! kolla hans leende han hade innan han fall ihop och hans familj? nej nu vill jag att alexander ska komma hem från matchen.

glasögonorm

mm kul dag. jag vaknade upp av att ja hade ett rött öga.. sket i det trodde det skulle gå över med tiden.. men nej de blir bara värre och värre.. och tanken av att vi skulle till bmb i kv började sakta ge mej panik. runt 4 tog ja ut linsen i de ögat.. men de blev int bättre så ja gick till apoteket där hon sa att ja inte fick köpa något typ att ja skulle kolla upp det osv.. tog inte åt mej så mkt gick till optiker, den elakaste och cp;igaste jag någonsin mött! hon sa dirket att de va något jätte allvarligt och bara stirra. ja menar man kan väll försöka lugna ner en? ja började ju störttjura och trodde jag skulle bli blind. drog till nästa optiker där dom tog in mej direkt. så pilla dom i ögat så ja trodde de skulle ploppa ur.. de visade sig att ja har fått en allergisk reaktion mot linsen och att ja måste gå med glasögon 1-4 veckor.. då sprutade det ännu mer tanken av att ja kunde bli blind sket jag i. men glasögon.. nej... och där rök min kväll. kvällen får spenderas hemma jag ska försöka bli vän med glasen... och baka lite.. tills alex kommer och tröstar mej. skit helg.

föresten så klippte jag av mamma håret idag! haha page blev det jag tycker de blev as snygg.t

nu ska ja börja baka..

föresten så lite bilder från fridas birthdaaaay
 





Några söta ord

Sitter här hemma i våran lägenhet utan dig och väntar tills imorgon då jag får träffa dig min solstråle igen. Det är tomt utan dig, när du är borta så kan jag ju inte klaga på att du slänger dina saker överallt och stökar ner. Jag vill att du ska veta att det spelar ingen roll hur mycket du stöker ner eller vad som helst för jag tycker om dig lika mycket ändå. Du får mig på bra humör varje gång vi ses och gör mig jämt glad. Har aldrig träffat någon som dig SANNA. DU och din personlighet som bara kan beskrivas med ett ord som stavas U N D E R B A R!!!! 4 underbara månader med dig hittills och jag vet att de kommer bli många många fler månader tillsammans så jag kan inte vara annat än glad att jag har dig. DU ÄR BÄST GUMMAN<3
///DINALEX

080531

TI - whatever you like

object width="425" height="344">

regn..

ígår var vi hemma hos Kim i hennes nya lägenhet i midsommarkransen. det var verkligen jätte fint! kom dit lite senare .. vi kikade på idol.. kan inte påstå att någon dirket är sådär wow-bra.. tjejerna är ju mycket bättre! hoppas en tjej vinner. vid 10 halv 11 så började vi röra oss.. Robin fick köra hem oss alla haha. åkte lite vilse men ja hoppa av först och när jag kom hem så kikade jag på utröstningen.. sen så ringde jag alex och sen somnade jag nästan sittandes. de blev en - ja ska bara blunda 10 min max. men så blev de ju inte.. vaknade i panik kl 04.00 och trodde verkligen att klockan var typ halv 8. hatar att vakna sådär mitt i . så har man kläder och smink kvar.. så obehagligt.. sen så skulle jag upp igen kl 06. så de blev ingen höjdar natt.. trött som en kossa drog jag mig iväg till skolan och så skulle vi göra kortafton frisyrer.. hatar dockorna. deras skabb hår går verkligen inte att göra något med.. men de gick väll.. sen drog vi i väg till nå bostadsförening för studiebesök jo de va ju intressant? nä.. de gjorde mej bara tröttare.. efter så jag jag och linda lill till salladsbaren. efter de gick ja hem och idag har ja bara tvättat och städat.. för i morgon så kommer jessica och thea! woho.. saknat dom ju.. fast ska möta dom i Västerås.. åker hem vid 12 i morgon. sköönt. i helgen blir det förmodligen bmb. men vi får se. ne nu ska jag gå och laga lite mat och kanske plugga lite. ciao


RSS 2.0