4 månader idag

ja idag är det 4 månader som vi har varit tillsammans nu. tiden bara rinner iväg..
men glad är jag att jag har dig. och jag menar verkligen det.




:)

helgen har ju varit lugn som vanligt. mest varit med alexander ovanligt va? klippte han i fredags stog inte ut med hans långa krull hår haha. så nu är de borta och de ser mycket bättre ut! som tack så bjöd han mig på spicy. haha äter ju alltid där.. sen så gick vi på stan och sen kika vi på J20s match sen så bar ja mej hem till fia! vi satt och snacka kollade vimelbilder från pluto/silk. haha samma personer på varje bild varje gång. hur orkar man vara ute varje helg... okej ja är själv ute en gång i veckan känns det som. ja antar att de är sånt som man gör.. haha jaja sen åkte jag hem dryga mej mot alex jag är glad att ja lever idag.. så mycket som ja retar upp honom retsticka e ja allt... i morse gick han runt 08 tror jag.. han skulle spela borta match mot färjestad. dom ligger under med 6-0 just nu.. haha någon som kommer vara sur i kväll? ja har iaf tagit och städat lägenheten.. diskat vårat berg av disk och så, så lite glad borde han endå bli. juste har tagit halva tvätten också. jag har mina bra stunder...

den 10 okt ska jag och jimmy på äventyr! woho. äntligen nervös men de ska nog gå bra

nu ska jag plugga eng b. jag suger i det. och ja suger på att plugga ska försöka göra det nu iaf.
hörs i kv.


musikmusik


fia och jag


i morgon ska ja träffa min flick-vän och de e jag så glad över !
orkar inte skriva mera pusssss

ensamt

har inget intressant och skriva idag... men de här var min dag iaf

mm idag så skulle jag med tåget 09.00 till Stockholmm eftersom jag började 11.20 japp stannade en dag extra. sköönt men framför allt mysigt. orkade inte åka så sent i går... så i morse skulle jag upp halv 7 men så blev de ju inte.. blev 08.00 att jag alltid ska somna om och alex väckte mej inte heller. så 08.30 stog jag vid busshållsplatsen trött  och arg som en idiot. och så blev ja mer stressad när den var försenad.. chaffisen var ny. så de gick ju lagom segt och jag blev lagom stressad. mycket folk var de också... ja när ja kom fram till centralen så tog jag min 4000 kg tunga väska och gick hem på vägen köpte jag en sallad. sen vidare till skolan.. dagen gick rätt snabbt.

läste mitt horoskop (väduren)- dagen blir stressig och risken för utbrott blir stor och de blir inte mycket gjort.
haha de läste jag igår. och visst stämmer det.... hatar när man ser svart på vitt dagen innan att nästa dag
ska bli åt helvete.. men men kan ju inte sluta tro på sånt heller stog att ja skulle spara min energi tills i morgon också

kom hem och slocknade dirket.. så vaknade jag lagom till idol. tog en promenix i pausen för att få lite luft kändes lite konstigt att gå runt själv utan min doggy man känner sig så dum bara går helt själv haha. och nu ligger jag här och kollar på min deckare som går på 4;an varje tisdag kl 9.

jessica och thea är ju inte här.. så de är ingen hund som ligger och sover just på mej så jag inte kan röra mej fast hela sängen är ledig.. och ingen som jag bråkar med. nope helt tyst. och jag står inte ut okej lite skönt äre väll :) . jaja åker hem på torsdag usch dagarna går så snabbt..

imorgon har ja frisör 08.00-17.00 bara kunder.. ska färga och klippa mikaela sen vet jag inte. men men återstår och se.. nu ska jag forsätta kolla och äta lite glass. ciao.


 förra kundteknik lektionen fixade jag robin haha.

segt

igår så skulle ja åkt hem till Stockholm direkt efter hockeyn.. men de blev sen och jag kände mej intepå topp. så var hemma en dag till. så idag så har jag varit uppe sen kl7. och varit chaffis hit och dit.. har bla varit  med farmor lämnade av henne vid PRO haha gamlings-klubb sjukt söta var dom. som en ungdomsgård fast med 60+ efter de så åkte jag till Jessica så drog vi oss vidare till spicyhot! sjukt gott. sen så åkte jag till rockis för att säga hejdå till Alexander. så hämtade jag upp mamma sen påjobbet där jag fick träffa en UR gullig hundvalp haha jag har bild som ja lägger in snart. så söt var den... ja vad ska jag göra nu? ja jag ska packa sen upp till arlanda. ska lämna av Jessica som ska flyga till Skåne så nu kommer ja vara själv i sthlm 2 veckor.. kommer ju kännas lite dumt eller ja tråkigt.. men de ska bli skönt att åka hem idag!! 

hörs sen hejs föresten så kan ni få höra en ur skön låt om  ni  inte redan har gjort de såklart.


lördag

hmmm.. har inte hänt så himla mycket idag inte.. varit och lunchat med jessica å alex. och ikväll blir delugnt igen ..lugnaste helgen på ett tag men visst är det skönt:)

hmm du var endå en av mina bästa vänner i 4 år, vi har upplevt så himla mycket tillsammans. och jag kan inte släppa dig så lätt som jag trodde. vi har gått två olika vägar och jag kan inte sluta hoppas att våra vägar går ihop till samma någon dag. bara saknar dig. nåttsom fattas. längtar efter den dagen. 

haha vet ni? Istockholm på studenten har man tydligen med sig ca 2-3 vänner på flaket? låter helt knäppt för mig är de ju bara klassen som ska vara där.. men så är de så soffiproppp du får åka på flaket 2 ggr nästa år!
oh studentskiva 9 maj !! kom kom kom kommer bli as kul

nu ska jag städa upp lite här innan jag blir ihjälslagen
puss.   


fredags mys

Igår färgade jag håret bruunt. och de känns inte som jag. usch nej .. men ja ja vänjer mej väll. men tror de blir blondt snart igen men skitsamma. kom hem till alexander han var i försig å tränade så jag slocknade rätt snabbt av att ja hade så ont.. efter en liten stund kom han hem och väckte mej! oh va ja har saknat honom. efter att ha pratat med honom och myst lite så tog jag en dusch! och när ja var färdig så hade han tänt ljus och bäddat allt för mysigt. du är så bra du:) vaknade 06.00 av att jag hade ännu ondare men eftersom ja är så envis så envisades jag om att jag skulle på praktiken och dit gick jag eller jag krålade dit mej. och direkt när ja kom dit så fick ja åka till akuten och där tillbringade jag min dag! men nu hoppas ja de är bra... helt slut är jag. så kräftskiva och blue moon bar i morgon kan ja ju glöma. jag som var så taggad.. men hoppas verkligen att ja blir bra tills på onsdag! då vi sak fira Frida.. ja men de ska jag nog bli. nu sitter jag är i huset mamma och pappa är i stugan och Jessica är på Fest. Snart kommer Alexander hit och håller mig sällskap!

har inte så mycket att skriva.. så nu struntar ja it =)


Västerås

hmm urtörstande-klumpiga jag var ju törstig efter bowlingen (som ja också vann me över 100p.) ojda!  aja ja köpte mej en festis apelsin vilket e en citrus frukt?! aa men de var i allafall alldeles för starkt för mig! så ja kännde hur jag var på väg att dö på hem vägen..försökte hålla tårarana inne men när vi var vid t-centralen kunde ja inte hålla dom inne haha seriöst de kändes som någon slog sönder mej.. så störttjurandes tar jag mig hem sakta mej säkert.. När ja kommer hem så försöker Jessica desperat få mej på andra tankar.. och haha ja har inte skratt gråtit såhär på läänge.. vi har alltid så kul! bill o bull e vi.. Sen så ringde jag mamma en kvart senare ringer hon mig och säger att ja ska åka hem (Västerås.) men eftersom ja inte kan gå så fanns de ingen chans att ja skulle kunna ta mej till tåget så pappa satte sig ibilen och hämtade mig och jessica tack pappa :)! Så nu är jag hemma i Västerås... hoppas ja mår bra/bättre i morgon då ja ska färga håret.. och träffa älsklingen!

nu ska vi spela kort och ha familjemys vilket ja inte har varit med om på lääänge!
puss.


godmorgon


mitt fönster består av alex när han gick i 8;an haha visst va han söt!

Godmorgon!!
sovmorgon idag skulle egentligen börja kl 08.00.. men eftersom vi har idrottsdag så börjar ja kvart över ett!
ska möta linda och frida vid t-centralen kvart i sen bege oss ut till lidingö.. fattar inte att vi ska åka dit för att bowla men men nu är se så.. fast ja ska nog inte vara med eftersom ja har rygginflamation och magkatarr.. haha tycker synd om mig själv helt förlamad! men i morgon så ska ja ju hem och då kommer ja få mass vis massage av en viss typ och då hoppas jag den försvinner.. så ja kan vara på min praktik på Fredag! då jag ska färga och göra långhårsuppsättning.
nej nu ska ja sätta igång ska försöka äta lite sen ska ja ut med Thea!
hörs sen !

tisdag

en sån seg dag.. har bara varit ute och gått idag! de va skönt. ja har kommit på har man musik i öronen då kan man gå hur långt som helst och de gjorde jag. skönt! bara en person som vimlar i tankarna hela tiden.. jobbigt.
i morgon ska vi bowla!! haha hoppas de blir kul ska bowla med LAJNDAA :) solstråle där
. och på Torsdag ska jag bli mörkare i håret ska bli skönt!
nu ska ja laga mat. hörs sen!


vimmelbilder gammla stan!!

haha mmm hittade nån bild


mmm efter lite drinkar blev  jag pussig


och de va lång kö...

jag och kim fick inte vara med här men endå den e ju tillägnad på oss! haha

dannss

gamla bilder kryssning


soffan och jag åkte till Stockholm för att bege oss ut i östersjön....


Men innan det så blev det shopping på Monki....

sen checkade vi in båten....

och levde på taxfree... trevlig resa fija som alltid
 

alexander




You're mine, my baby and you'll always be
I swear by everything I own
You'll always,always be mine

You're mine, and we belong together
Yes, we belong together, for eternity
 080531 <3

seg dag

idag hade jag bokat tvätt tid kl 07 eftersom det var den enda tvätt tiden idag.. och jag är i behov av en! hade ställt klockan på halv 7.. jessica och alexander slog vad om att ja aldrig skulle orka.. men ja gav mej inte. men själklart försvov jag mig till 07,55 och ja började 8.20 panik! så nej ja fick inte tvätta.. blir så arg. ja stänger alltid av larmet i sömnen.. borde testa mej en ny väckningsmetod..

i skolan hade vi kunder.. fick en kräsen kund som bara nedvärderade oss "elever" haha blev så arg. Min första idè va att få bort hennes fula färg och sen lägga slingor i det.. men nej de fick ja ju inte.. min lärare tyckte att hennes fina råttbruna färg redan var fin.. usch? så den behölls.. hade ingenting att säga till om kändes det.. och eftersom ja inte fick utgå från mina egna idér så blev ja ju missnöjd med resultatet.. men de roliga var att min kund har aldrig varit så nöjd som idag med resultatet hos någon frisör och ändra sin inställning helt mot mig.. ! haha visst blir man glad av att höra sånt men ja undrar bara- hur fan har hon sett ut tidigare ihåret ? ja menar inte fan blev de fint.. förutom style;ingen! där ja hade fria händer. haha skumma människor ibland?

efter de så kilade jag linda och hennes lillesyster till Mcdonalds och åt lite.. eftersom de va blodpudding i skolan? vem uppfann den maten? vet inte ens om man kan säga mat.. usch dålig fantasi iallafall!  usch igen! Efter hade vi livskunskap de är en lektion på 20 minuter.. total ovärd. man skulle lämna in ett CV och Kicki sa faktsikt att de var jätte bra och att hon anställt mig utan tvekan !

och sen kilade jag hem och gick ut med thea i parken.. så skönt men så kallt! tog på mej tjocka tumvantar då är de kallt.
nu ska ja plugga religion , laga mat och boka tvätttid. dock på kvällstid!

haha juste! ja hittade en sida vet inte hur men där man får presentkort på KICKS när man värvar medlemmar! så de enda man behöver göra för att få present kort e ju i princip ingenting.. ja hatar sånna länkar men varför inte? testa :)!
tar max 30 sek sen behöver du ju inte göra något mer.. jaja skitsamma nu måste ja sätta igång puss.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=120583

elsa





saknar dig min ängel. du är inte glömd! <3

vinter






haha hitta gamla sälen bilder!! och de gör mej sugen på Sälen 09!!!

helgen

var hemma ons-lör spenderades i stortsett med älsklingen. kom på onsdag kvällen, vi kikade lite på idol. haha ja tycker faktiskt nya jurryn e bättre på ett sätt. torsdagen så var alex i skolan och jag pluggade lite.. pappa kom och hämtade mej så åkte vi och åt och så var jag lite med honom haha hälsade på mamma med på jobbet. träffar dom ju nästan aldig.. eftersom ja i stortsätt inte bor hemma och är i Stockholm hela tiden. saknar dom ibland lite för mycket! så de va skönt att jag fick träffa dom också! nästa gång jag ska hem tänkte ja spendera en kväll med dom. fredagen va myskväll bara! och på lördagen igår så åkte jag tillbaka till Sthlm stressad.. skulle ut mot bromma/spånga. vägen dit kändes ju som ja åkte tillbaka till V-ås. tidsmässigt allså haha. men de gick bra. och där va thessan och klassen.. vi var inte där så länge begav oss mot stan och gick ut på Huset i gamla stan! haha sjuuukt kul även fast vi nästan vart nerslagna och jag hade en psykopat efter mig på dansgolvet haha tack alex min trogna läsare för räddningen! var man än hamnar här så har man bara sjukt kul.. åkte vid 3 då dom stängde.. va hemma runt halv 4 då jag slocknade! och vaknade idag 13. usch va skönt de va men nu e ju halva dagen borta som man brukar säga? men de äre värt. nästa onsdag äre FRIDAS tur att fylla då blir de utgång tills dess så blir de lugnt.. nu ska ja äta skirver mer sen då kanske jag har hittat vimmelbilderna också

hejdå!

hejhopp

min helg har vart underdunderbra! hm i fredagsvar ja ju på Billobob lite grann. de va mysigt:) åkte sen vidare hem till alex som vanligt... dagen efter åkte han iväg till sin samling och jag åkte och hämtade upp farmor och vi åkte och handlade osv.. efteråt så åkte ja till Rocklunda för att kika på matchen.. dom vann inte men de va sak samma han är inte långsint och de är jag såå glad över..även om han inte hejade på mig ens så gick de ju över relativt snabbt! efter så åkte vi till Stockholm hade de mysigt va ute och åt jätte mysig resturang med mysigaste musiken! haha ja blev helt ifrån mig.. men men så åkte han hem i går (söndags) kl 22. tog en promenad till Centralen härligt faktikst. mindre härligt att säga hejdå. men så är de.. och jessica kom från v-ås igår med.. hade med sig en tv-box och de va som arabiska för oss. så nej vi har fortfarande bara 1,2 & 4;an.. måste fixa de där idag blir tokig..

Jessica är i skolan nu.. hon kommer kl 5. då ska vi kila ner och hyra ARN... och ja är verkligen anti sånna filmer.. usch men hoppas den är bra.. får ge den en chans..
men nu ska jag ut med Thea.

hörs sen 

Juste fick söta sockor som Jossans farmor hade stickat till mig och jessica haha visst är dom söta!




billobob

uppdatering

hm ja i onsdags så fick vi sovmorgon till 13.15.. men kundteknik framför mig.. skit kul! under tiden så satt jag å johanna och deppa lite när vi va klara.. haha så börja vi prata lite smått om att vi skulle gå ut i Täby. har aldrig vart där så varför inte? sen kom Linda och vi kände oss hungriga. smet iväg lite tidigare och ja tog med dom på mitt lilla Pasta ställe haha lite kul när dom kan min beställning utantill å mitt namn kanske tyder på att ja inte äter hemma ofta.. men jag kan verkligen inte laga mat men nu jäklar ska jag försöka lära mig! hur som helst så bestämde vi oss för att skita i utgången .. och vi sa hejdå och ja kila upp till lilla Thea.. de dröjde inte länge förns ja fick sms - fan sanna ska vi inte ut iaf? och självklart var ja på! johanna hade dragit hem och ville inte me längre. så vi drog till hersing igen! kul kväll sluta me att ja tappa bort mig mitt i sthlm city haha men ja kom hem de gjorde jag!

idag har ja haft praktik på WOW på stan här i Västerås.. kul dag:) utom i slutet då ja började må kasst.. usch. Förlåt Jimmt för mitt humör haha lovar ska vara gladare nästa vecka! men ja vet att du förlåter mig! sitter hemma hos alex nu , eller ja mitt lilla hem också. bor ju här när ja e i v-ås trotsallt. lite svårt vad som e hemma haha men hursomhelst! ja känner mej mest hemma här på bellmansgatan hos min älskling. Han e på bio nu me sina kompisar och ja tänkte ha en mys kväll för mig själv.. men mamma jessica carina och sandra sitter på Lapasta nu och äter.. men ja orkade inte göra dom sällskap.. dom ska snart vidare till Bill o Bob. och ja har lovat att vara chaffis. men NEJ jag har bestämt mej att joina dom! så snart ska ja till bill o bobban och de blir buss för oss alla tonight!

imorgon spelar alex match och efter de åker vi "hem!" till mig i Stockholm.. Mys!
nu ska ja fixa mig lite. å pysa ner på stan! tjingeling



a little bit longer

But you don't know what you got 'til it's gone
And you don't know what it's like to feel so low
And everytime you smile, you laugh, you glow
You don't even know, know, know.
You don't even know.

hallå!

dagarna bara rullar iväg här känns det som.. dom går så snabbt alla lektioner.. Igår hade jag min första kund här i Sthlm.. hon pratade dock inte svenska eller eng så de va lite svårt att komunisera.. jobbigt. men de gick skit bra:)!´ Hade Religion och engeslska b idag.. Religionen kändes seriöst som att sitta på en gudstjänst.. och de intresserar mej inte direkt. och engelskan gick skit. eller ja nästan gjorde inte så mycket var i en mega kö bara för en jävla bok.. kön bestog ungefär 1 km av skolans elever.

hm jaja.. ni som undrar hur de går har kanske märkt att de går skit bra! och jag tycker de är jätte kul! haha de roligaste är nog endå att bo med Jessica.. för ja trodde vi skulle ryka ihop hela tiden osv.. men igår utbrast jag gullig lillesyster som jag är - att ja älskar att bo med dig Jessica. då utbrast hon tillbaka - haha ja har tänkt på de också! ja älskar att bo med dig också.. jag bara sitter och väntar på att du ska komma hem hela tiden ..
haha e vi inte söta!

snart är de allså torsdag.. och de betyder att ja ska få åka hem till min alex.. lite surt att vi börja tjaffsa sist och fick ett tråkigt slut.. men de dröjde ju inte länge förns vi blev sams igen! är man kära så är man! så himla svårt att vara sur på honom ? de går inte.. kanske är de för ja saknar honom för varje minut som ja är ifrån honom så mycket?
men på lördag efter hans match så ska vi förmodligen hit till Stockholm och så ska han få se hur jag har de här!
ja tror de kommer bli jätte mysigt! föresten så har vi varit tillsammans i 3 månander nu sen i söndags! och mer blir de..

nu håller ja på lagar mat wok! och ska fixa och dona.. har så ont i magen så ja planerar att gå å dö snart också.. men ja ska försöka slutföra den stora städningen jag har påbörjat..

nu måste ja forsätta!!! puss så länge


RSS 2.0