söndag

hm helgen blev lugn.. har inte mått så bra. förskylning och skit. har haft de hur läänge som helst och de verkar väll inte försvinna heller antar jag än på ett tag.. igår hade vi julpyssel inom familjen haha ska lägga upp en bild på alexanders tomte sen så ska ni få se på mästerverk. idag är det söndag väcktes jag kl 4 på natten känndes det som eftersom jag skulle vara chaffis åt alex som skulle till grums på match.. hatar det på söndagar då äre ok att sova bort dom.. Senare var vi på smink tjossan jag mamma och jessie. efter det så gick vi på julmarknad saken på stan köpte en vinterjacka och sen såg vi på fyverkerierna hela västerås var ju där nästan. känndes precis som nyår =).

nu ska ja packa väskan och sätta mig ibilen och åka till stockholm.

föresten har jag och alexander varit tillsammans ett halvår!! idaag =) grattis till oss.


snöblask

förkyld. usch ja hatar vintertider. Igår var iallafall snön lite fin.. idag är de bara slask och ja slog nästan ihjäl mig.
idag hade vi religon prov. det gick hyffsat snabbt efter de gick jag och hanna och fikade
i väntan på engelskan. på engelskan var vi 4 st. som vanligt? efter skolan gick jag och jessica
ner och åt på vårat stammis ställe lasange! imorgon spelar alex match mot mora.. är sugen på att gå..
nu ska jag laga tacos! och vänta på DH och andra avenyn.







dagbok

haha japp nu har ja läst igenom min blogg från starten. lite gulligt. precis som en dagbok.
gamla tiders. har kommti unerfun med att jag och alexander har varit tillsammas längre.
har kommit unerfun med att olivia och ja hade de jääkligt kul tillsammans och ja vet inte vad.
jag tycker att du ska ta å traska dig upp hit till norrland på nyåår=)

nu kikar ja på prison och tänker på Alexander som ja hoppas inte pluggar ihjäl sig. =)
älskar dig!


snöstorm

nu är de snöstorm. när jag kom till skolan såg jag ut som en snögubbe.. hatar snön vill att de ska bli vår ja =)
den här veckan kommer också gå snabbt. idag är skoldagen över i morgon har ja bara 2 korta lektioner och på onsdag ska vi vara på loreal hela dagen. sen torsdag så ska jag färga rötterna. woho ska bli skönt.. snabb vecka.

och idag är det exakt en månad kvar till jul.

i morgon ska ja boka klipptid åt maria eftersom hon har tagit de modiga beslutet att klippa av sig rubb o stubb. som hon johanna som dansar med markus i stjärnor på is. eller rihanna. coolt.


helgen

hm.. den här helgen har varit lugn den. träffade maria och sandra som hjälpte mig med mitt projektarbete. blev klockrent hoppas jag? tack för hjälpen har saknar er mina små älsklingar ! Jossan fixade min naglar igen också. du är så duktig så =)

annars har jag och alex bara tagit det lugnt alexander lärde mej tanka också haha ja säger så de- vad skulle jag göra utan dig ;) ?

nästa helg ska jag jobba och efter de är det julpyssel me familjen sen utgång på löööördag! woho nu vill jag ut.
imorgon är de skola igen och jag orkar bara inte. jag är så skoltrött så jag somnar när jag bara hör ordet skola.

 
maria och sandra!


6 månader om en vecka föresten...
älskar dig!


torsdag

känns som det är söndag.. imorgon är de praktik. ska bli lika skoj som alltid. ska färga mamma jessica och danne och även klippa. träna träna träna till gesällen.. den känns väldigt långt bort nu. men de ska nog ändras..
just nu kollar jag på thehills.. dom firar nyår. och de är inte långt kvar...

tjing.


igår idag imorgon

ja var ledig från skolan i går (måndags) skönt som bara den. var hemma hela dagen med alex och lilla Thea. gosigt. De var också dagen vi skulle lämna tillbaka thea. efter mycket gråt och tröstande så tog vi tre en sista promenad ute med thea innan hon återvänder till hennes ägare. runt 4 så droppade vi av alex på rockis och jag och pappa och thea åkte hem för att äta och packa ihop lilltjejens saker. runt 6 åkte vi mot stockholm järfälla för att lämna av min älskade theis. de gick snabbt och dirket efter åkte jag och pappa in mot kungsan, där han droppa av mig. klockan blev rätt sent och jag slocknade rätt snabbt.

idag tisdag så hade vi ingen religion idag heller ...men de gör inget.. de är så himla tråkigt och inte ettt dugg intressant. Så nu sitter jag omringad av estet/teater apor.. apor stämmer verkligen in eftersom alla sitter och härmar apor. skulle gråta om mitt barn blev såhär. svårt att beskriva men mitt huvud sprängs snart av den  här jungeln... samma techno låt som spelas om och om igen och rundas med apljud? men nu försvann dom in på lektion oh har nog aldrig njutit så mycket av tystnad. men jag har endå engelska b snart... usch snart jullov! läängtar så jag håller på dör.
efter skolan så ska jag hem och storstäda och packa eftersom jag åker hem i morgon efter skolan.

Roadtripp.

ja.. i fredags mådde jag inte bra hade feber osv... låg mesta dels av dagen i ide. under dagen ringde danne och fråga om jag och jessica ville honka med ner till Tyskland.. och visst ville jag de, nog för ja va sjuk men jag skulle ju endå inte göra mycket annat än att sova 50000 mil. vi åkte runt 6 tiden på kvällen och körde till helsingborg där vi tog färjan till tysklandet. de gick faktiskt jätte snabbt,, runt 6 dagen efter så var vi framme vid den första sprit/öl affären. ja skämtar inte när jag säger att de var krig. de kom stora pallar med öl och jag vet inte vad. däcken på bilarna gick från badbollar till pannkakor... förstår inte att man kan lägga ut så mycket pengar på alkohol... men de är väll inte min sak,

på lördagen efter vi var klara i Tysk så åkte vi vi till köpenhamn. checkade in på hotellet.. de var tydligen nå White sensetion tema eller va de nu är så alla danskar var vitklädda och såg ut som spöken....
vi gick och käkade och sen gick vi till Tivolit. de var som en stor julmarknad. skit tufft var det !
efter så deckade vi på hotellrummet och jag har alltid uppskattat en säng så mycket som jag gjorde då efter typ 30 timmar i en bil.

på söndagen så åkte vi till Malmö och forsatte uppåt mot vässan. de gick också skitsnabbt. stannade i Värnamo en liten stund. och de väckte bara för mycket känslor. satt och messa med olivia under hela tiden. saknar dig enormt :)
men efter 6 timmar ytterligare så var jag framme på Skallberget och jag har aldrig varit så lycklig att vara i min babes famn igen! mystajm.

jaja den helgen har iaf varit jätte kul! fått sett mycket och en syskon tripp är väll aldrig fel heller. sjuukt bra relationer man har till sina syskon =) tacksam för!

bilder kommer sen.

roadtripp

nu sitter ja i bilen till tyskland... har dock bara kommit till Värnamo snart helsingborg då! och i morgon ska jag til köpenhamn,. hörs sen batteriet dör nu

tjingeling :)

=)


Älskar dig!!

helgen

kom hem på torsdan... alex kom och hämta mej på centralen. åkte till carlforska där jossan fixa mina naglar! super duktig var hon!! ska lägga in bilder sen på dom tack tack igen ! känner mej lite handikappad för tillfällete bara. men allt blir ja din stammis =) !!

ifredags hade jag praktik, fixade till Annika blev jätte bra. färgade på tid. gick klockrent. klippningen tog dock lite längre tid men men resultatet blev bra ivarje fall. lite senare så åkte jag hem och fixade mej, baben kom hem,. stressade på mej lagom mycket.. sen kom hans kompisar och vi körde lite ölspel runt 9 skule jag träffa tjejerna på stan för utgång. och dom andra skulle vidare på lagfest. alex släppte mig lagom till bussen kom så skulle jag betala så kom ja på -vartusan har ja plånboken med legg och allt? fick panik och såg hur bussen åkte. ringde alex så kom han och hämtade mej så snäll som han är. följde med dom lite.. sen åkte vi hem efter lite om.

lördagen gick vi upp sent och så skicka ja iväg han för att köpa kebabtallrikar.. fyy va gott de var då!! medans dusca jag och fixa mej runt 3. tog jag alex cykel och skulle til stadshotellet för att fixa modeller til modevisning!! kom dock bara till coop som ligger typ 30 m. från oss. jag fick nog 39 asma attacker på vägen.. men han hade ju bara 1;ans växel känndes de som. så åkte buss ner och mötte upp tjejerna från WOW. =))
efter så åkte jag och baben hem och hälsa på mamma och pappa.

idag söndag har ja jobbat på skokanonen.. de va rätt lugnt. men timmarna gled ju bara förbi =)
efter åkte ja hem till skallberget så åt vi tacos osv. sen begav ja mej till stockholm. gick en promenix från centralen hem. kallt!och när ja kommer hem hit så var de ju 20minus grader här med. så nu är de varm oboy och snart läggdags... hoppas den här veckan går snabbt!



 
annika före och efter




en av håruppsättningarna ja gjorde på visningen ! tema-nyår

Vg uggla till Ig råtta.

skit dag. ibland vill jag bara skjuta vissa lärare. hur kan man vara så elaka? att det alltid ska vara lärare *som utser favoriter och hatobjekt. nej nu vill jag tillbaka till Värnamo till mina favorit lärare. Där vi kunde ha kul tillsammans, här i stockholm är det bara jobb jobb jobb sen hejdå, usch ja jag är arg. och myten stämmer. - frisörer är bitchiga. ja de är dom. undantag finns dock, men i det stora hela. ja.

imorgon ska jag till Carlforska (tror jag) där Jossan ska förlänga mina naglar. hon e så söt =) ska bli jätte kul.

nu ska jag göra mat så ja höjjer mitt blodsocker och blir lite gladare..
saknar dig alex!

tisdag

ja idag började jag ju halv 2 till halv 3. sköönt sov till kl 12. minns inte senast ja sov längre än till 10? eftersom att alex alltid är så diskret (ironi.) när han ska upp på matcher träningar och allt vad de är.. så var de väldigt skönt med en stördfri morgon. nästan iaf. jessica grät i sömnen (mamma och pappa hade avlivat lilla thea tydligen.) haha. så jag blev så tokig. slängde en kudde över henne och vips så kunde ja sova igen.
hade ju min eng redovisning idag! jag var ju lite nervös eftersom den var för hela klassen. men när vi kom dit så var vi bara 4 st. hanna jag och avin och en till. haha suveränt. så nu är den klar. och resten får göra de nästa vecka så vi e typ 15. ja ibland har jag tur.

nu i kväll händer de väll inte så himlans mycket inte.. DH är ju ikväll tror jag?
juste måste ju också säga grattis till min älskade emelie därhemma i Västerås. hoppas din dag blir kanon.

nu ska jag ut med thea. och sen börja laga lite mat.. tungt att bo själv ibland de enda man orkar är laga mat diska och städa. japp 18 år och redan en hemmafru.



 3 söta bönor ja hittade när ja snokade runt lite.. =)

härligt!

det är så underbart och vara kär!! har suttit och funderat lite kring det, och fyyy va skönt det är =) att alltid ha min lilla älskling där hemma är en sån trygghet! att alltid ha någon att vända sig till! inte bara min största kärlek utan också min bästa vän som alltid står ut med mej!! haha min blogg består bara av prat om alexander nästan har jag sett! men de är bara för ja tycker om honom så mycket så det är det värt! bara stå ut ;)

idag hade jag en lektion. frisör. hade bara betyg prat inom kursen. sen efter 12 så var de utvecklingssamtal. så då var alla lektioner inställda och även i morgon. har engelska dock. men i morgon skulle ja haft religon prov. men de är ju nu flyttat så skööönt!

efter skolan åkte vi till haninge. sen nu har vi lagat mat. och ska snart spela buzz. haha också ett spel som vi har blivit beroende av haha.

tjingeling.



RSS 2.0